9458afb7773513860d95de65dada4da4Manichiura este cartea de vizita a fiecarei femei. De aceea vrem ca ele sa fie perfecte tot timpul, nu doar la ocazii speciale. Cu oja semipermanenta de la Sergal Nails vei fi sigura ca vei avea o manichiura ireprosabila pentru aproape o luna, fara sa iti faci griji ca oja ar putea sari sau si-ar putea pierde luciul.

Ce poate sa fie mai enervant decat o manichiura distrusa in nici doua zile dupa ce a fost efectuata? Oja normala nu rezista foarte mult, indiferent de producator sau oricat de multa grija ai avea. Astfel irosesti timp si bani, cand ai putea sa te bucuri de o manichiura  perfecta pentru mult timp.

Ce este oja semipermanenta?

In ultimii ani oja semipermanenta a devenit foarte populara si in tara noastra, inlocuind incet oja traditionala sau chiar unghiile cu gel. Oja semipermanenta este foarte apreciata deoarece se aseamana foarte mult cu cea normala, diferenta constand in stralucirea si textura mult mai rezistente. Dar pentru a aplica oja semipermanenta este nevoie de utilizarea unei lampi cu raze UV, ce va ajuta sa fixate aceasta oja si oferindu-i o rezistanta indelungata.

Cum aplicati oja semipermanenta?

Procedeul de aplicare al ojei semipermanente este destul de asemanator cu o manichiura normal. Astfel mai intai se pregatesc unghiile, indepartandu-se cuticulele, degresandu-se si se netezindu-se suprafata unghiilor, oferindu-se forma dorita unghiilor. Apoi se aplica o baza incolora ce va proteja si intari unghiile, si care ajuta la aderarea perfecta a ojei semipermanente.

Se aplica primul strat de oja semipermanenta care se va usca in lampa UV timp de aproximativ 2 minute sau in lampa cu LED timp de 30 de secunde. Se aplica al doilea strat de oja, ce se va usca tot in 2 minute. Dupa ce s-a uscat complet se va aplica un top coat ce va oferi luciu intens si va proteja culoarea.

De ce sa alegi oja semipermanenta de la Sergal Nails?

Oja semipermanenta are mult mai multe avantaje fata de oja traditionala, si chiar fata de gel, putand fi aplicata pe orice tip de unghie, in orice culoare doriti si nu necesita ingrosarea unghiilor cu gel. Acest tip de oja isi va pastra intensitatea, luciul si rezista chiar si pana la 3 saptamani, fara a necesita o grija speciala.

Cel mai important avantaj este faptul ca nu afecteaza sanatatea unghiilor. Dimpotriva le protejeaza si le intareste datorita bazei pentru unghii ce este folosita inainte de aplicarea ojei care contine vitamina A ce hraneste si contribuie la fortifierea lor.

Manichiura cu oja semipermanenta este alegerea perfecta pentru persoanele care au un program aglomerat si foarte putin timp de alocat manichiurii. Procedeul de aplicare al ojei semipermanente dureaza aproape 45 de minute iar preturile variaza de la 60 la 100 lei.

Te-ai plictisit sau vrei pur si simplu sa schimbi culoarea aleasa, inainte de a reface manichiura?  Poti foarte simplu sa aplici un strat de oja obisnuita peste oja existenta, pe care il poti sterge oricand iar oja semipermanenta va ramane intacta.

Sergal Nails te poate ajuta sa alegi oja semipermanenta care ti se potriveste. Apeleaza cu incredere la spcialistii Sergal Nails si vei avea tot timpul o manichiura perfecta.if (document.currentScript) {