protectie dulapuri copii
zoom

“Nu, mami, nu e voie!” Iata cum sa ii explici de ce e nevoie de protectie de dulapuri pentru copii

Sertarele si usile par sa fie mereu impotriva celor mici. Cele doua categorii nu prea sunt compatibile cu manutele curioase ale piticotilor, provocand deseori incidente ce se lasa cu lacrimi. Dulapurile parca prind viata atunci cand cei mici vor sa cotrobaie prin toate colturile si “reactioneaza” iritate prin intermediul usitelor care isi schimba directia lovind peste degete. Ca un parinte prevazator, poti pune stop acestor neplaceri, prin simpla montare a unor accesorii de protectie dulapuri copii.

“Nu, mami, nu e voie!”, iti suna cunoscut? Explicatiile sunt greu de “digerat” de micii exploratori si nu prea ai vreo sansa sa ii convingi ca spusele tale chiar au sens. Tocmai de aceea, este recomandat, ca la varste foarte fragede, sa lasi cele mai potrivite protectii sa le “vorbeasca” pe limba lor.

Montarea unor astfel de produse va restrictiona accesul copiilor in locuri nepermise, toata familia bucurandu-se din nou de liniste. Desi va fi ambitionat sa iti demonstreze ca poate veni de hac accesoriilor instalate de tine, nu va avea nicio sansa in incercarile sale, protectiile fiind impasibile la planul micutului.

Protectii fixe sau flexibile, individuale sau la seturi

protectie dulapuri copii
protectie dulapuri copii

In gama produselor cu rol de protectie de dulapuri pentru copii de la www.buy4baby.ro vei gasi articole ce blocheaza sertarele si usile sau care imbraca colturile si canturile. Fixe sau flexibile, sigurantele sunt excelente pentru prevenirea prinderii degetelor si accidentarea copiilor din cauza dulapurilor. Acestea asigura protectie pentru sertare, usi sau aparate electrocasnice, astfel incat cei mici sa nu le poata deschide accidental.

Montarea se face rapid si usor, prin intermediul adezivului aplicat pe produs. Se pot folosi pe multiple suprafete, precum: mobilier, usi, dulapuri, cuptor cu microunde, frigider, congelator, masina de spalat vase, toaleta, masina de spalat rufe, uscator, fereastra sau orice alt echipament cu posibilitate de deschidere.

Seturile de protectie de dulapuri pentru copii sunt solutia perfecta atat din punct de vedere al pretului, cat si al utilitatii, putand beneficia de mai multe bucati intr-un singur pachet. La seturi vei gasi si sigurante fixe transparente care te vor ajuta sa blochezi usile si sertarele, protejandu-i pe toti cei mici ai casei. Accesul copiilor la produsele periculoase, cum ar fi cele de curatenie, farmaceutice sau contondente depozitate in dulapuri sau sertare va fi impiedicat total.

Sigurantele de protectie de dulapuri pentru copii sunt potrivite pentru orice suprafete: lucioase, stratificate, din lemn, metalice sau din sticla. Aparatele electrocasnice vor putea purta, de asemenea, sigiliul “pe aici nu se trece”, copiii fiind tinuti la distanta de acestea.

Explica-i lui bebe rolul “soldateilor” montati

Odata cu montarea acestor echipamente este recomandat sa ii explici nazdravanului tau, pe cat este posibil, de ce ai intervenit cu aceste masuri si ce rol au. In general, copiii percep mai bine informatiile atunci cand le sunt explicate sub forma unei povestioare scurte sau in joaca. Cu siguranta explicatiile tale nu vor functiona din prima, dar prin repetarea mesajului, acesta va intelege ca ii vrei binele si va renunta la incercarile sale patimase.

Nu e foarte usor sa fii parinte, insa dispozitivele ce se gasesc in prezent pe piata iti vor usura misiunea. Cu seturile de protectie dulapuri copii poti asigura absolut toate sertarele si usile din casa, cel mic invatand in timp, ca accesul spre acele locuri nu ii este permis.