Avem o idee de afacere, facem primul pas, demaram proiectul la baza caruia sta ideea noastra, reusim  intr-un final sa punem o baza destul de solida pentru aceasta afacere. Si totusi parca lipseste ceva.

Oare ce lipseste?pliante1

Raspunsul vine foarte natural si este unul foarte simplu. Publicitatea!

Ce este publicitatea?

Publicitatea este o forma de promovare a unui bun, a unui serviciu sau a unei idei. O afacere fara o astfel de publicitate, fie ea si foarte mica, nu are foarte multe sanse pe piata actuala. Nu conteaza tipul sau cantitatea, cat conteaza calitatea promovarii.

Ca tot am adus vorba de calitate, firma timisoreana Nicrias pare a fi un sinonim veritabil al calitatii. De ce spun asta?

Firma Nicrias are o traditie foarte veche pe piata publicitara, luand nastere in anul 1997 si avand ca principal obiectiv, productia publicitara. Echipa tanara si dinamica ce compune firma, ofera o gama variata de produse publicitare de o calitate ireprosabila, remarcata atat pe plan national, cat si pe plan international.

Materialul publicitar este un produs de promovare al unui produs, serviciu sau idei, care are ca scop aducerea la cunostinta potentialului client asupra beneficiilor ce vin o data cu respectivele promovate.

Firma Nicrias are un bogat catalog de produse:

  1. Carti de vizita. Suntem constienti ca in zilele noastre orice afacere necesita la randul ei o carte de vizita. Diferenta este ca ale lor carti de vizita au niste aspecte foarte placute si creeaza un impact vizual puternic lasand o amprenta pozitiva;
  2. Afise. In functie de cerintele clientului , firma poate confectiona afise de diferite marimi, pe suporturi care mai de care mai atragatoare, cu un impact publicitar enorm. Se pot efectua atat pentru interior, cat si pentru exterior;
  3. Flyere. Aceste materiale publicitare sunt foarte cunoscute de consumatori si creeaza totodata impactul dorit. Materialul din care sunt confectionate este unul de calitate;
  4. Pliante;
  5. Planse Promotionale.