Una dintre cele mai practicate tehnici de pescuit este pescuitul stationar si se foloseste cu precadere in perioada calda. Fie pescari tineri, fie pescari cu experienta, majoritatea si-au inceput ucenicia in ale pescuitului intrebuintand aceasta metoda. Vorbim despre un pescuit static si care se practica in acele zone care au fost amorsate in prealabil, astfel incat pestii sunt grupati odata. Aceasta tehnica este utilizata din cele mai vechi timpuri si din ea au derivat multe altele. Astazi se practica foarte mult pescuitul cu navomodele.

Navomedele sunt micul marele secret pentru un pescuit reusit

Toti pescarii isi amintesc cu vie emotie si bucurie prima partida de pescuit, le fel si emotia primei capturi, indiferent ca a fost vorba de cel mai mic pestisor vazut vreodata. Este de nedrescris si de nepretuit emotia pe care o resimnte pescarul atunci cand pestele prinde momeala si cand dupa multa truda reuseste sa-l aduca la mal.

Desigur, fiecare pescar isi doreste o captura cat mai mare, cat mai numeroasa si chiar nu conteaza daca-si incearca norocul intr-o apa curgatoare sau intr-o apa statatoare. Insa pentru ca pescuitul sa fie o experienta cu adevarat reusita trebuie ca fiecare partida sa fie pregatita in prealabil cu foarte mare atentie la detalii. Astfel, sunt foarte importante unditele si carligele, momeala, dar si tehnica de pescuit.

Impatimitii pescuitului la balta trebuie sa cunoasca foarte bine tehnica momitului, aceasta este esentiala pentu reusita, in special cand vine vorba de crapi. Exista fel si fel de metode prin care pescarii imprastie sau planteaza momeala, iar una dintre acestea sunt navomodele.

Navomodele sunt barcute de plantat si nadit si se pot achizitiona foarte simplu de pe internet. La baza lor sta fibra din sticla si sunt echipate cu motoare radio-telecomandate, au si lumina de ghidare absolut necesara pe timp de noapte, dar si cuve suficient de incapatoare pentru a transporta cu usurinta momelile la locul dorit pentru plantat.

Navomodelele se pot folosi ziua si noaptea deopotriva, se transporta foarte usor, se intretin la fel de simplu, iar utilizarea este o joaca de copii. Momeala se transporta in cuve, in siguranta, nu ti-e frica ca o vei pierde, la fel si montura. In acest mod nu le vei mai trage prin apa, nu te vei mai teme de incurcarea forfalacului, iar in momentul cuvarii montura va cadea in acelasi loc impreuna cu nada.

Cine face navomedele la comanda?

Fara doar si poate toti impatimitii in ale pescuitului ar trebui sa-si achizitioneze navomodele. De unde? De la barciplantat.ro, insa acest producator renumit din Bucuresti nu doar comercializeaza navomodele, ci le face la comanda, in functie de necesitatile clientului. In plus, daca clientul are diverse produse de calitate pe care doreste sa le incorporeze in navomodel, echipa barciplantat.ro lucreaza si cu materialul clientului fara a afecta calitatea finala a navomodelului.

Barciplantat.ro isi desfasoara activitatea de multi ani in acest domeniu, astfel incat te poti increde in calitatea pe care ti-o ofera pentru fiecare produs in parte, iar a investi in navomodele de la barciplantat.ro iti asigura succesul unui pescuit de calitate, generos.