tencuieli de interior

tencuieli de interior

Compania Naturalpaint a aparut din nevoia unor materiale de constructie de calitate care sa fie in acelasi timp naturale, astfel incat sa protejeze atat mediul inconjurator, cat si persoanele care intra in contact cu acestea. Astfel, pornind de la tencuieli de interior pana la vopsele naturale, toate produsele comercializate de acest brand sunt create doar din produse ecologice care propun un stil de viata bio, fara chimicale si substante nocive.

 

Naturalpaint, de peste zece ani in sprijinul celor care vor sa protejeze natura

Atunci cand vine vorba de tencuieli de interior naturale, acestea sunt produse doar din var si argila. Astfel, ele se incadreaza perfect in cadrul oricaror proiecte de constructie, fara sa pericliteze in vreun fel mediul inconjurator. Mai mult de atat, produsele sunt importante din Germania, acolo unde se produsele sunt create la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate. Astfel, in prezent, Naturalpaint este singura firma care ofera doar materiale de constructii naturale folosite in amenajarea unor cladiri extrem de sanatoase. Chiar si dupa un deceniu de activitate inca nu exista vreun brand care sa fie atat de interesat in crearea unor produse naturale, extrem de benefice si sigure. Incepand cu termoizolatii si fonoizolatii, pana la tencuieli de interior din lut, cat si vopsele si produse de tratare a lemnului, atat la interior, cat si la exterior acest brand ofera o gama variata de materiale speciale. Mai mult de atat, angajatii sunt scolarizati in cadrul unor cursuri specializate chiar in Germania, acolo unde inteleg pe deplin ideea de biologie a constructiilor.

Constructii sanatoase de la Naturalpaint, o alta era in domeniul materialelor naturale

Oferind doar produse si servicii premium insotite de o consultanta tehnica gratuita pe masura toate produsele importate si comercializate de Naturalpaint aduce la lumina o serie de practici sanatoase bazate pe o comunicare transparenta si pe oferirea de informatii complete atunci cand vine vorba de provenienta oricaror tencuieli de interior. Fiecare client in parte beneficiaza de servicii complete, bazate pe incredere si calitate germana la standarde europene. Destinate in special oamenilor care vor sa fie aproape de natura, aceste produse constituie inceputul unei noi ere in domeniul constructiilor sanatoase care sa corespunda atat unui confort ridicat, cat si unor sisteme care sa confere sanatate si siguranta la fiecare pas.

Naturalpaint, idei practice pentru o lume mai buna

Din ce in ce mai multe persoane inteleg cu adevarat conceptele promovate de Naturalpaint. Astfel, incercand constant sa ofere doar produse de cea mai buna calitate, bazate pe produse 100% naturale, create din rasini, argile si var, orice tencuieli de interior promit rezultate exceptionale in cadrul oricaror idei de amenajari interioare si exterioare. Chiar daca sunt doar produse bio, acestea pot egala cu succes cerintele actuale ale pietei, intr-un mod care ofera o lume mai buna si mai fericita atat pentru cei care vor locui in asemenea constructii, cat si pentru oamenii care sunt influentati direct de productia acestor materiale care se folosesc de resursele pamantului pentru a face viata tuturor mai buna.