acasaVrei ca tu impreuna cu prietenii tai sa faceti altceva, cu totul si cu totul diferit de obisnuitele voastre intalniri si distractii? Nu ai avut ocazia pana acum sa patrunzi in Mystery Rooms Escape si ai in plan o astfel de distractie? Este momentul sa iti faci o rezervare pentru Camera misterelor si sa iei parte la o experienta pe care nu o vei uita prea curand. Tot ce trebuie sa faci este sa nu renunti, nici tu, nici prietenii tai, atat timp cand dureaza incercarile prin care vei trece si sa te lasi purtat de adrenalina si de probele pe care va trebui sa le treci. Alege Mystery Rooms Escape si jocul poate incepe!

Camera misterelor – o altfel de experienta

Trebuie sa fim sinceri: fie ca suntem adulti in toata firea, fie ca mai avem putin si trecem de perioada adolescentei, uneori ne este dor de copilarie si mai ales de jocurile cu care ne jucam impreuna cu vecinii sau alti copii. Dovada stau jocurile special create pentru a-i aduna pe parinti si copii laolalta. Insa cum astazi tehnologia jocurilor isi cunoste apogeul, investitorii au ales sa ofere sansa tuturor celor care iubesc jocurile sa profite de experiente incredibile atat ei cat si prietenii lor. O astfel de sansa iti este oferita de Camera misterelor de la Mystery Rooms Escape, o locatie pentru oricine isi doreste sa raspunda unor provocari prin joc.

Daca nu ai avut pana acum sansa sa patrunzi in Camera misterelor, cu siguranta nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri. Ideea jocului este una destul de simpla: tu impreuna cu prietenii tai ajungeti sa fiti inchisi intr-o camera de unde veti putea iesi doar in clipa in care veti gasi cheia care deschide usa camerei. Iar pentru a gasi usa camerei veti fi nevoiti sa treceti printr-o serie de incercari pe care va trebui sa le rezolvati in nici mai mult nici mai putin de 60 sau 90 de minute. Numarul de persoane limita este 6, insa in functie de locatie pentru care veti opta, acest numar poate varia.

Totodata, Camera misterelor este loc pentru toata lumea, dar au voie copii de pana la 14 ani daca acestia sunt insotiti de doi adulti. Cei care au varstele intre 14 si 18 ani sunt obligati sa prezinte un consimtamant in scris de la parinte conform caruia i se aproba participarea in cadrul acestui joc. Toti cei care vor respecta aceste reguli se vor bucura de un joc plin de adrenalina si suspans. Vei vedea ca ai la dispozitie mai multe optiuni pentru care poti opta si de care te poti folosi ca un atuu pentru a iesi mai repede sau nu din camera. Chiar daca reusesti sau nu sa gasesti cheia de la camera in care esti inchis, dupa expirarea timpului usa se va deschide automat si se va termina jocul.

Alege o intalnire diferita intre prieteni: Camera Misterelor de la Mistery Rooms Escape!

Pentru o provocare pe care o vei tine minte toata viata, opteaza pentru un cadru de zile mari: Camera Misterelor de la Mistery Rooms Escape! Vei putea patrunde in 4 camere: Legacy, Childhood, Enygma si Journey, unde pe baza indiciilor cum ar fi puzzle-uri, ghicitori, coduri, mesaje, mesaje ascunse etc. si in functie de nivelul de dificultate ales, va trebui sa deschizi usa care duce spre exterior. Iata o buna ocazie pentru a-ti cunoaste mai bine prietenii si in plus, un mod distractiv de a organiza un team-building. Fa-ti acum o rezervare in Camera misterelor si ia parte la jocul acestor timpuri!

Acum este momentul sa iti faci o rezervare pentru Camera misterelor la Mystery Rooms Escape!document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);