img-mutari-300x237Pasionatii de elegant si frumos reusesc sa stranga in caminele lor adevarate colectii de mobilier de lux sau de colectie. Iar cum nimic nu este startornic, mai sunt si situatii in care posesorii unor astfel articole de mobilier sunt nevoiti sa se mute din diferite motive. Fie ca vorbim de o relocare din motive personale sau necesitatea unui spatiu mai incapator, Moveout este cea mai buna solutie pentru mutari mobila in deplina siguranta, fara emotii si in cel mai scurt timp. Deoarece suntem siguri ca dumneavoastra, in calitate de posesor al unui mobilier de lux sau de colectie aveti un atasament real fata de mobilierul dumneavoastra, dorim sa va asiguram de faptul ca intreaga echipa de la Moveout este temeinic pregatita pentru a duce la bun sfarsit o astfel de misiune de transport.

Siguranta, cel mai important aspect al unei mutari mobila

Inainte de a putea trece la transportul efectiv al mobilierului de lux sau a celui de colectie, orice actiune de mutari mobila pleaca de la pregatirea mibilierului pentru drum. Aceasta consta in eventuala eliminare a partilor mobile sau a celor ce pot fi indepartate fara a afecta structura mobilierului sau cele ale caror atasare la loc nu implica operatiuni foarte complexe. Ca si exemplu, putem vorbi despre usile unui dulap, sau sertarele unei noptiere, etc. In cazul vitrinelor, incercam de fiecare data sa scoatem elementele din sticla sau cristal, acolo unde este cazul. Desi noi folosim metode si echipamente de transport de ultima generatie, dupa cum se cunoaste, fragilitatea sticlei este cea care poate duce la accidente si la situatii nedorite. Tocmai din acest motiv, preferam sa transportam separat elementele din sticla sau alte materiale fragile.

Profesionalism total in mutari mobila

De asemenea, mobilierul vechi, de colectie sau cel facut la comanda poate fi ornat cu diferite elemente artistice foarte delicate, sculpturi minutioase sau chiar dantele creeate in lemn, adevarate opere de arta, acest lucru poate ingreuna un pic orice misiune de mutari mobila. Spunem acest lucru deoarece in aceste cazuri, graba poate strica destul de grav treaba, ca sa folosim un limbaj mai provincial. Fiecare solicitare de tipul mutari mobila este analizata cu atentie, iar alaturi de client incercam sa stabilim toate masurile de precautie si asigurare a mobilierului pentru transportarea acestuia in deplina siguranta. Iar ca un plus de siguranta, Moveout asigura orice transport, astfel incat in situatia in care clientul constata diferite stricaciuni cauzate in mod direct de catre manipularea gresita din partea angajatilor nostri, sau orice deteriorare provocata de transport, mobilierul fie va fi reparat, fie firma noastra va suporta toate costurile, inclusiv contravaloarea articolului de mobila. Insa, pentru a va demonstra gradul nostru de profesionalism, din 2008 pana in prezent nu am avut astfel de incidente in cadrul vreunei actiuni de mutari mobila.

Asadar, ca si concluzie, va putem spune ca firma de mutari mobila este aici pentru a va garanta siguranta si promoptitudinea serviciilor noastre. Va asteptam pe siteul nostru, www.moveout.ro pentru a face cunostiinta cu o echipa tanara, dinamica dar si profesionista in acelasi timp. Va asteptam!} else {