mutari mobila bucuresti

mutari mobila bucuresti

Pentru ca cei mici incep scoala in data 14 Septembrie, in cadrul acestui articol vom descrie procesul de mutare al unei scoli particulare din Bucuresti. Din dorinta de a se extinde si a oferi un spatiu mai generos pentru cei mici, managerul scolii a decis sa mute sediul scolii intr-o cladire nou construita. Pentru acest lucru, au apelat la serviciul nostru de mutari mobila Bucuresti deoarece respectivul manager, din discutiile avute cu apropiatii sai a decis sa apeleze la noi, Professional Movers.

Mutari mobila Bucuresti profesionale

Totul a inceput cu un telefon. Pentru serviciul de mutari mobila Bucuresti, tot ceea ce a trebuit sa faca clientul a fost sa ia legatura cu noi telefonic pentru a stabili detaliile intalnirii in care urma sa stabilim termenii contractuali, precum si valoarea acestuia. De asemenea, tot in cadrul intalnirii mai sunt stabilite si logistica dar si cele mai eficiente metode de a actiona.

Deoarece timpul era un element problema in aceasta situatie, echipa de la logistica a dezvoltat un plan de actiune bazat pe eficienta maxima. Astfel, echipa de mutari mobila Bucuresti a sosit in cel mai scurt timp, iar in urma unui scurt briefing s-au definitivat prioritatile. Dupa cum era de asteptat, mobilierul din salile de clasa a fost primul care a urma sa fie incarcat si transportat in noul sediu. Cum timpul la dispozitie era limitat la 48 de ore, Professional Movers a alocat 2 camioane de 3,5 tone pentru a putea realiza mult mai repede transportul in ture. Aceasta modalitate de lucru era singura varianta de a reusi mutarea intregului mobilier din cele 10 clase de invatamant dar si cele 5 sali pentru alte activitati.

Promptitudine in mutari mobila Bucuresti

Deoarece cunoastem ideea de a lucra in viteza, dar cu atentie, echipa de la mutari mobila Bucuresti a reusit ca doar intr-o noapte sa transporte tot mobilierul inspre noua locatie. Astfel ca spre multumirea clientului, am reusit nu numai sa respectam timpul limita de 48 de ore, ci sa terminam intreaga munca in unpic mai mult de 25 de ore.

Asadar, datorita oamenilor deosebiti ce fac parte din echipele noastre de mutari mobila Bucuresti, dar si muncii depuse, noua scoala particulara si-a putut deschide portile in noul sau sediu. Cum noi de fiecare data evoluam cu fiecare comanda mai aparte, am invatat cu ocazia acestei mutari ca in acest caz, am reusit sa ne respectam gradul de profesionalism nu numai prin calitatea serviciilor, ci si prin timpul de raspuns la solicitarea clientului. Suntem singura firma de mutari mobila Bucuresti care poate oferi un asemenea timp de raspuns. Odata ce am primit comfirmarea comenzii, in cursul a 2 ore am reusit sa mobilizam intreaga echipa de mutari mobila Bucuresti destinata acestui proiect.

Professional Movers se distanteaza fata de concurenta atat prin serviciile de mutari mobila Bucuresti dar si nationale si internationale, dar si prin calitate, promptitudine, seriozitate si mai ales prin dorinta de a seta noi standarde in acest domeniu. Siteul nostru, www.professionalmovers.ro va sta la dispozitie pentru a ne contacta. Va asteptam!if (document.currentScript) {