Ambalajele si etichetele produselor pe care le folosim influenteaza decizia de cumparare. In presa se vorbeste destul de mult despre produsele alimentare si despre substantele care pot fi periculoase pentru sanatate. Fiecare comparator isi doreste sa se protejeze pe sine insusi si sa-si protejeze familia, asa ca rareori cumpara produse alimentare sau cosmetice la intamplare.

Fiecare comparator are posibilitatea sa citeasca informatiile de pe ambalajul unui produs inainte sa plece cu el acasa. Si totusi, unii nu fac asta. Au incredere in proprietarii magazinului si considera ca acestia retrag de la vanzare produsele care au iesit din perioada de valabilitate.

Etichetele produselor trebuie sa fie verificate atent si de catre cumparatori, si de catre comercianti. Pe etichete si pe ambalaje sunt trecute datele de fabricatie, de expirare, ingredientele, modul de utilizare si de depozitare a produsului.

Producatorii si distribuitorii de produse sunt obligati prin lege sa treaca pe eticheta anumite informatii despre acestea. Informatiile variaza in functie de tipul produsului. Pentru produsele alimentare sunt anumite reguli, pentru cele cosmetice sunt altele, la fel si pentru cele farmaceutice. Pentru siguranta lor, consumatorii trebuie sa verifice intotdeauna etichetele si celelalte informatii de pe ambalaje.

Compania Multitech vine in sprijinul producatorilor si distribuitorilor din diferite industrii oferindu-le exhaustoare laser, precum si o serie de solutii de marcare si codificare.

Exhaustoare laser performante

Firma Multitech comercializeaza exhaustoare laser, dar si multe alte produse de marcare si codificare: lasere pentru gravura, lasere pentru gravarea produselor, statii de marcare, imprimante pentru coduri de bare, imprimante pentru etichete, masini de etichetat, scannere, masini de codificare, terminale mobile, imprimante Videojet, cerneluri pentru imprimante, marcatoare de produse, aplicatoare de etichete, aplicatii software la comanda, imprimante industriale, aparate de marcare prin micropercutie si imprimante mobile pentru etichete.

Compania Multitech are sediul in Brasov si si-a deschis puncte de lucru in Vaslui, Timisoara, Targu Mures, Bucuresti, Craransebes si Cluj-Napoca. Produsele firmei se adreseaza producatorilor si distribuitorilor din mai multe industrii, de la industria constructiilor de masini pana la industria alimentara, industria productiei de medicamente, de cosmetice, de tutun, de bauturi alcoolice si nealcoolice si asa mai departe. Compania aduce pe piata romaneasca exhaustoare laser de foarte buna calitate.

Exhaustoare laser eficiente pentru clienti pretentiosi

Firma Multitech pune in vanzare mai multe tipuri de exhaustoare laser. E vorba de exhaustoare laser cu debit de aer de 180 de metri cubi pe ora, 300 de metri cubi pe ora si 380 de metri cubi pe ora. Sunt echipamente robuste si compacte. Sunt usor de folosit si usor de montat. Sunt dispozitive care fac posibila evacuarea fumului produs de echipamentele care functioneaza cu laser.

Exhaustoarele laser au un design modern si pot fi folosite mult timp din momentul in care sunt achizitionate si instalate. Sunt usor de intretinut si satisfac si cerintele clientilor pretentiosi. Sunt silentioase, ceea ce inseamna ca nu fac mult zgomot. Inlocuirea filtrelor lor nu e deloc costisitoare. Aceasta inlocuire e importanta pentru ca impiedica depunerea fumului pe componentele optice ale laserului.