Agromoto - Motosape

logo-8Denumite si pluguri mecanice, aceste motosape sunt ideale pentru prelucrarea pamantului. Motosapele sunt dispozitive antrenate mecanic, ele fiind actionate de un motor termic. Aceste echipamente pot fi utilizate cu succes pentru prelucrarea pamantului in scopul insamantarii acestuia cu diverse culturi. In plus, aceste motosape sunt unelte deosebit de utile in orice gospodarie, intrucat cu acestea se poate ara o suprafata considerabila de teren. Motosapa trebuie folosita conform instructiunilor de la fabricant si in conditiile specificate de producator, folosind echipamentul de protectie adecvat. Magazinul online Agromoto.ro comercializeaza motosape ieftine de la producatori de referinta in domeniu: Honda, Stager, Viking, Pubert, BSR, Hecht, Honda etc.

Motosapa vine in ambalaj original si se ofera garantie. La un raport calitate-pret avantajos vei gasi motosape de calitate care isi vor usura activitatile pe camp. Pentru a fi un bun agricultor si pentru a avea rezultatele dorite, achizitioneaza produsele si accesoriile oferite de Agromoto.ro. Daca vrei sa ai parte de calitate 100% garantata, o investitie buna si preturi excelente, alege produsele oferite de Agromoto.ro. Vei gasi in magazinul online si accesorii motosape cum ar fi roti de cauciuc, manicot, rarita, prasitoare, plug de arat, opritor, bara de rezistenta, ulei, transmisie, freza etc.

Motosape de calitate superioara!

Aceste motosape se pot manevra usor, iar motorul are o putere mica. Produsele sunt echipate standard cu o sapa rotativa, care se monteaza in axul de iesire al transmisiei de final si sapele rotative cu care sunt dotate au rolul de a afana si de a marunti superficial si chiar si in profunzime solul, totul depinzand de reglajul de lucru. In functie de fiecare model, motosapele pot fi echipate si cu diverse accesorii cum ar fi rotile de cauciuc, rarita, prasitoare, semi-axe, plug de arat, opritor, bara de rezistenta, dispozitiv de acoperit santurile, freze de maruntit sau freze de adancime.

Cu ajutorul unei motosape poti sapa datorita frezelor laterale, poti combate buruienilor prin intermediul prasitoarei tractate, sa cosi fasneata, sa transporti cu remorca, sa erbicidezi cu ajutorul masinii de erbicidat tractate, sa semeni legume, dar si plante prasitoare, sa scarifici gazonul, sa profilezi cu solul cu rarita tractata. Motosapele pot fi destinate pentru activitati hobby, semiprofesionale, profesionale, pe benzina sau pe motorina. Deoarece motosapele Honda sunt cele mai cautate, este important de retinut ca acestea se utilizeaza pentru gradinile mici si cu ajutorul lor poti pregati foarte bine solul pentru a-l putea planta si insamanta corespunzator.

Unde gasesti motosape?

Cu sediul in Dolj, echipa Agromoto.ro detine 5 magazine fizice si unul online pentru a-ti oferi cele mai bune solutii la nevoile tale. Echipa de profesionisti ofera consultanta  gratuita in alegerea produsului in functie de preferintele clientilor. Scopul acestora este de a oferi solutii viabile si durabile. Pentru toate utilajele vandute, vei avea parte de service de calitate, piese de schimb originale pentru perioada de garantie si postgarantie. Personalul de service este specializat si atestat corespunzator. Produsele sunt insotite de certificat de garantie, carte tehnica in limba romana si factura. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Agromoto.ro .