motor electric barca

motor electric barca

Daca pana nu de mult pentru propulsarea barcilor se foloseau vaslele, in prezent, alegerea unui motor electric barca este cea mai buna optiune, atat pentru pescari, cat si pentru pasionatii de nautica in general. Aceste metode de propulsie sunt fiabile, ecologice si de lunga durata. Nautica Shop ofera spre comercializare mai multe astfel de produse, fiecare cu capabilitatile si proprietatile sale, in functie de dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

De ce un motor electric barca este mai bun decat alte metode de propulsie

Achizitionarea unui motor electric barca este un lucru pe care fiecare pescar in parte trebuie sa il faca. Astfel, acesta este silentios, are o autonomie de cateva sute de ore de functionare si nu polueaza. Mai mult, creaza mai putine vibratii, astfel ca pestii dintr-un lac sau dintr-un rau nu se vor speria atat de usor. Nu in ultimul rand, sunt extrem de convenabile privind pretul, fiind vorba de un pachet complet care poate fi montat aproape pe orice barca si care se incadreaza intr-un buget extrem de redus.

Motor electric barca de la Nautica Shop, acolo unde siguranta este pe primul loc

In primul rand, un motor electric barca trebuie sa fie extrem de fiabil si sa nu se opreasca atunci cand iti este lumea mai draga si ai nevoie de ambarcatiunea respectiva. Din acest motiv, un motor din noua gama Gibsun este extrem de indicat, fiind atat economic, cat si ergonomic si ecologic. Mai mult, dispunde de cinci viteze pentru mersul inainte si trei pentru mersul inapoi, lucru mai mult decat suficient pentru orice activitate care tine de pescuit sau de agrement. Oferind produse de calitate, Nautica Shop s-a facut remarcat pe piata de profil, printre pasionatii si profesionistii in nautica, dispunand atat de transport prin curier rapid in cele mai indepartate zone ale tarii, cat si de asistenta gratuita in vederea vanzarii, reusind sa raspunda la intrebari dificile si sa sa ofere solutii inedite pentru problemele clientilor sai.

Un motor electric barca fiabil poate face diferenta intre o zi de pescuit pierduta si una inedita, plina de capturi cu greutate care vor atrage invidia si respectul altor pescari. Alegand produse de calitate, orcine se poate baza pe acestea, fiind sigur ca vor rezista in timp, fara sa se strice cu usurinta, mai ales atunci cand sunt folosite in conditii corespunzatoare.

Nautica Shop pentru cel mai bun motor electric barca de pe piata

Alegerea unor produse care sa creasca performantele unei barci nu este un lucru usor de facut, mai ales atunci cand pe piata sunt disponibile o gama larga de accesorii, la diferite preturi, dar si la diferite standarde ale calitatii. Din acest motiv, achizitionarea unor marci de renume este una dintre cele mai bune recomandari si sfaturi disponibile in acest domeniu. In acest mod, se castiga timp si bani, si se evita anumite neplaceri cauzate de functionari necorspunzatoare.

Alegand un motor electric barca comercializat de Nautica Shop, calitatea si fiabilitatea sunt garantate.