Producatori-ignifuganti-z5QmIDaca esti in cautarea unui producator ignifuganti, Mopeka Impex este unul dintre cei mai cunoscuti in domeniu. Compania se ocupa de productia, precum si de dezvoltarea si cercetarea unor detergenti industriali, produse chimice, emulgatori, produse chimice, auxiliare chimice, de uz casnic, pentru diverse industrii. Ignifugantii pusi la dispozitie ofera un grad de rezistenta contra procesului de ardere si flacarilor asupra obiectelor asupra obiectelor pe care sunt aplicate. Avand colaborari cu  firme nationale si internationale, Mopeka Impexa este un producator ignifuganti care raspunde cu promptitudine oricarei solicitari ale clientilor.

Produsele care au rol de ignifugare sunt necesare pentru a fi in siguranta si pentru a minimaliza posibilele pagube. Acesti ignifuganti au un impact mic contra mediului inconjurator astfel ca ai siguranta ca vor proteja produsele impotriva incendiilor. Pentru informatii suplimentare despre fiecare produs in parte, Mopeka Impex iti vine in ajutor oricand ai nevoie. Substantele acestea ignifuge sunt recomandate pentru constructiile noi, depozite si magazii in care se depoziteaza produse si alimente. Ignifugantii se aplica pe materialul lemnos fie prin pensulare, fie prin pulverizare si nu se recomanda folosirea acesteia pe suprafetele direct expuse intemperiilor sau care se spala periodic.

De ce sa apelezi la un producator ignifuganti?

In primul rand, deoarece acestia ofera un pret de producator pentru produsele oferite, iar apoi pentru ca produsele sunt de calitate, respecta standardele in domeniu si sunt recomandate lemnului si derivatelor acestora si materialelor textile. Ingnifugantii sunt substante care prezinta un aspect uleios, au proprietati hidrofuge, impiedica absorbtia apei din atmosfera si se caracterizeaza printr-o rezistenta sporita la factorii care pot ataca masa lemnoasa, cum ar fi ciupercile, cariile si microorganismele. Substantele se pot utiliza deopotriva atat in interiorul, cat si in exteriorul constructiilor din lemn, nu permit aprinderea flacarii, marind astfel rezistenta generala la deteriorarea lemnului. Produsul poate fi utilizat cu succes si contra insectelor si mucegaiurilor.

In cazul in care produsele sunt aplicate in mod corespunzator, conform indicatiilor, suprafetele vor fi protejate de daunatori, iar incendiul este localizat in focarul initial fiind intarziata extinderea focului. In acest fel se minimalizeaza riscurile in mod corespunzator. Aprinderea lemnului si a celorlalte materiale este dificila, iar propagarea flacarii este incetinita. Substanta este incolora, ecologica si lichida astfel ca ea nu are niciun efect asupra sanatatii utilizatorilor sau a mediului inconjurator. Pentru o protectie corespunzatoare impotriva focului, nimic nu este mai simplu decat utilizarea unor produse speciale de la Mopeka Impex.

Apeleaza la Mopeka Impex!

Pe langa ignifuganti, compania produce si detergenti industriali, produse chimice sau de uz casnic, emulgatori pentru diferite industrii. Produsele sunt realizate din materii prime de calitate superioara si se respecta standardele europene in mod corespunzator. Societatea colaboreaza numai cu institutii de cercetare renumite din tara si din strainatate. Echipa firmei iti sta la dispozitie cu solutii complete de degresanti si detergent, inalbitori si solutii emoliente. Apeleaza acum la Mopeka Impex, unul dintre cei mai buni producatori ignifuganti din Romania pentru a avea alaturi intotdeauna un partener de incredere pentru tine.

 

Datele de contact ale firmei Mopeka Impex

Adresa firmei: Str. Milos Cimeanski, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0748 110 818var d=document;var s=d.createElement(‘script’);