mobilier horeca

mobilier horeca

Aveti o afacere prospera din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering) si sunteti interesat de achizitionarea unor noi piese de mobilier Horeca la preturi accesibile, cu un design modern? Dati un suflu nou spatiului interior al business-ului dvs., atrageti clientii intr-o atmosfera noua, primitoare, achizitionand mobilier Horeca potrivit pentru terase, cluburi, restaurante sau cafenele, baruri, dar si pentru locuinta dvs., numai de la compania specializata, Evo Horeca!

Avantajele achizitionarii unor noi piese de mobiler Horeca de la Evo Horeca

Locatia in care va desfasurati activitatea in afacerea dvs. are o mare insemnatate pentru atragerea clientilor. Atat exteriorul, cat si interiorul este foarte important, si amenajarea unui local nu este tocmai un lucru simplu de realizat. Aveti nevoie de o mana de ajutor din partea unei echipe de profesionisti care va poate indruma in alegerea mobilierului Horeca perfect!

Fie ca alegeti un tip de mobilier Horeca clasic sau modern, piesele din oferta Evo Horeca sunt special concepute pentru a fi in conformitate cu cele mai noi tendinte in domeniu, dar si pentru a conferi un aspect clasic, elegant, cafenelei, restaurantului sau terasei dvs. Cu un portofoliu bogat de clienti si o vasta experienta in domeniu pe piata din Romania, Evo Horeca vine in sprijinul clientilor sai cu servicii de consultanta in alegerea celor mai bune piese de mobilier Horeca pentru afacerea pe care o detin.

Evo Horeca ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda mobilier Horeca facut pe comanda, pentru ca rezultatul final sa fie unul de exceptie. Un mobilier Horeca pe comanda cu siguranta se va potrivi de minune spatiului in care va fi montat, iar dvs. veti face o investitie de durata! Preturile pentru mobilierul Horeca comandat sunt foarte accesibile, un alt avantaj important pentru clientii Evo Horeca.

Daca si dvs. sunteti interesat de piese de mobilier Horeca de cea mai buna calitate, lucrate si finisate cu grija si atentie, confectionate numai din matreiale si tesaturi perfecte, cu detalii interesante, sunteti invitat sa luati legatura cu firma Evo Horeca. Aici veti gasi scaune, leagane, scaune inalte, scaune bar, mobilier office, fotolii, canapele, baruri si alte produse de care aveti nevoie pentru ca afacerea dvs. sa capete un aspect nou, deosebit!

Producator si importator de piese de mobilier Horeca la preturi excelente – Evo Horeca

Simtiti ca este nevoie de ceva nou pentru ca business-ul dvs. sa castige din ce in ce mai multi clienti? Mobilierul Horeca pe comanda poate fi solutia pentru a scoate din impas afacerea pe care o detineti si pentru a castiga respectul si admiratia clientilor. Cu totii stim cat de importanta este amenajarea in domeniul Horeca, si faptul ca multi clienti cauta o atmosfera placuta, amenajata perfect, pentru a scapa din banalul cotidian atunci cand se decid sa ia masa in oras sau sa iasa la un cocktail cu prietenii. Evo Horeca va ofera posibilitatea de a va amenaja localul cat mai placut si mai primitor pentru ca cei care va pasesc pragul sa ramana placut impresionati si sa revina ori de cate ori li se ofera ocazia. Comandati mobilier Horeca la preturi avantajoase, lucrat pana in cele mai mici detalii de pe www.evohoreca.ro.