mobilier baie

mobilier baie

Va plac spaghetele? Atunci trebuie sa iubiti sau cel putin sa apreciati piesele de mobilier baie in stil italian. Sau poate vreti sa pastrati ceva in locuinta voastra care sa va reaminteasca de fiecare data de soarele ce va incanta in concediul din Italia. Pentru a pastra macar o farama din senzatia aceasta ne-am gandit sa va dam o idee: sa va amenajati baia in stil italian folosind piese de mobilier baie specifice. Pacat doar ca numai o simpla privire pe fereastra baii va reaminteste unde va aflati defapt. Dar fantezia nu are limite asa ca haideti sa dam frau liber imaginatiei si sa ne scufundam in tainele acestui stil de amenajari interioare.

Mobilierul pentru baie sculptat, elemente de decor ce reamintesc de o Italie renascentista, piese unicate in general si iesite din comun ca sa zicem asa, toate adunate la un loc cu mult stil si bun gust in baia voastra si care parca usor incep sa va faca sa simtiti aerul unui concediu mediteraneean. Acest stil de mobilier baie il puteti combina cu elemente de piatra care compun constructia locuintei voastre dar daca totusi, nu aveti asa ceva incorporat in constructie, puteti cel putin apela la alternative care sa aduca aminte de momentele placute petrecute intr-un decor original italian.

In principiu mobilierul pentru baie italian unicat este prelucrat in special din lemn de nuc, reprezinta replica mobilierului din Toscana caracteristic secolelor XVII si XVIII.

Cu o istorie indelungata dar si cu o apreciere pe masura, piesele de mobilier baie italienesti reprezinta alegerea cea mai buna atunci cand vine vorba despre redarea unui stil elegant, plin de rafinament si de lux in adevaratul sens al cuvantului.

Piesele de mobilier baie fabricate din lemn cu aspect invechit, antic au un aer special, mai aparte dar si o stralucire caracteristica.

Piesele de mobilier baie unicat nu o sa le gasiti la orice comerciant. Se gasesc destul de greu si de obicei au preturi mult prea mari pentru a vi le permite si asta se datoreaza faptului ca au fost create cu pricepere si indemanare de artizanii vremurilor din secolele trecute iar patina timpului si vechimea acestora sunt un element decisiv pentru aceste piese de mobilier baie. De asemenea piata este intesata de replici ale pieselor de mobilier baie originale, acesta constituind un aspect foarte important atunci cand alegeti aceste piese. Nu este exclus nici faptul ca aceste replici sunt vandute adeseori ca piese de mobilier baie originale pentru care riscati sa platiti un pret mult prea mare.

Dar chiar daca nu va permiteti sa achizitionati piese de mobilier baie in stil italian originale nu trebuie sa renuntati la idee intrucat se pot realiza si la comanda iar pentru a reda un aspect mai antichizat, ca sa spunem asa se pot face interventii asupra mobilierului pentru baie pentru a reda exact aspectul de ,,vechiā€ si astfel puteti avea o piesa de mobilier baie asupra caruia pare ca a trecut timpul si are o istorie indelungata.

Acest tip de mobilier baie italian prin rafinamentul si eleganta sa, cred ca spune totul despre stilul de amenajari pe care sa il alegeti mai ales daca vreti ca soarele mediteraneean sa bata tot timpul in baia voastra iar imaginatia sa fuga departe intr-o Italie renascentista.if (document.currentScript) {