ceara epilat traditionala

ceara epilat traditionala

Ceara de epilat traditionala este una dintre cele mai populare metode folosite pentru indepartarea parului. Daca folositi acest produs, puteti sa va luati adio de la picioarele paroase si parul nedorit din alte zone ale corpului. Ceara de epilat traditionala are rezultate garantate si pastreaza zonele tratate timp de patru la sase saptamani, in functie de ciclul de crestere al parului. Fiti gata sa va luati adio de la lamele de ras deoarece acest produs elimina parul pentru o perioada destul de lunga iar cand acesta creste din nou, va fi mai fin si mai moale.

Beneficiile utilizarii metodei de indepartare a parului cu ceara de epilat traditionala

Indepartarea parului cu ceara de epilat traditionala are rezultate pe termen lung in comparatie cu alte forme de epilare. In plus, folosirea acestei metode in mod refulat, permite parului sa fie mai fin si nu veti mai suferi de mancarimi atunci cand acesta incepe sa creasca din nou. Puteti spune adio iritatiilor care apar in urma aplicarii lamelor. Daca folositi ceara de epilat traditionala, nu veti avea astfel de probleme. In plus, nu mai exista pericolul taieturilor si nu veti lasa urme si cicatrici nedorite pe piele. La final, trebuie sa stiti ca este o metoda aplicata pe scara larga in saloanele profesionale, este foarte rapida si daca este executata corect, nu este dureroasa deloc.

Tipuri de ceara de epilat traditionala

Exista mai multe modele de ceara de epilat traditionala. Cea moale este probabil prima la care va ganditi cand este adus in discutie acest produs. O ceara moale are consistenta asemanatoare cu mierea de albine. Este aplicata pe piele in directia cresterii firului de par. Puteti folosi o spatula sau sisteme de aplicare disponibile pe piata. Apoi este aplicata o banda de material sau de hartie si este smulsa in directia opusa cresterii firului de par.

Un alt model de ceara de epilat traditionala care reprezinta o alternativa la ceara moale este cea tare. Aceasta se lipeste doar pe firele de par si nu si pe piele. Ea este incalzita, apoi este aplicata pe o anumita zona si lasata sa se raceasca. La aceasta metoda nu este nevoie de benzi de material deoarece, dupa ce materialul se intareste, poate fi smuls folosind degetele. Ceara de epilat traditionala indeparteaza parul insa este foarte delicata cu pielea, cee ce o face ideala pentru cei cu piele sensibila.

Alternative la ceara de epilat traditionala

Trusele de epilat sunt alternative la ceara de epilat traditionala si sunt folosite in special de catre persoanele care aleg sa execute aceste operatiuni acasa. In acest fel, pana si incepatorii pot folosi aceste truse de epilat. Cele mai utilizate sunt benzile de epilat cu ceara gata preparate. Acestea sunt pregatite direct pentru aplicare si nu mai este nevoie de intinderea materialului pe zona de pe care urmeaza sa fie indepartat parul. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa taiati banda la dimensiunile zonei tratate, sa indepartati folia de protectie si apoi sa aplicati banda si sa trageti in sensul invers cresterii firelor de par.

Mai multe despre acest domeniu cititi peĀ www.tpb.roif (document.currentScript) {