Metalkraft mobilier

Metalkraft CraiovaPentru toti cei care doresc sa confere locuintei un aspect rafinat, elegant, sublim, impunator si deosebit, firma Metalkraft cu sediul in Craiova pune la dispozitie acestora o serie de solutii in acest sens, oferindu-le produse din fier forjat, inox si confectii metalice. Firma Metalkraft realizeaza: balustrade, constructii metalice, porti si garduri, mobilier sau chiar scari metalice, toate produse din fier forjat sau chiar inox, cu ajutorul carora putem sa dam caminului si curtii noastre o imagine aparte, un aer rafinat si plin de eleganta.

Echipa de specialisti a companiei Metalkraft din Craiova sta in permanenta la dispozitia clientilor cu o gama variata de solutii si idei pentru imbunatatirea imaginii propriei locuinte, atat in exterior cat si in interior. Elementele metalice care sunt confectionate de catre cei de la Metalkraft au o rezistenta sporita, si prezinta concomitent un aspect deosebit si sublim, fiind agreate si placute de toti cei care sunt simpatizanti ai curentului avangardist si nu numai. Personalul calificat al firmei isi respecta mereu clientii, carora le pune la dispozitie produse de o calitate ireprosabila, toate confectionate intr-un timp destul de scurt, cu maxima atentie si precizie.

Un loc deosebit in oferta firmei craiovene il ocupa mobilierul din fier forjat, Metalkraft realizand in acest sens o gama variata de produse si modele, capabile de a satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Metalkraft mobilierPiesele de mobilier din fier forjat sunt diferite de cele confectionate din materialele obisnuite prin urmatoarele caracteristici: originalitate, eleganta, rafinament, stil si mai ales, unicitate. Daca doriti ca locuinta dumneavoastra sa aiba parte de toate insusirile mentionate anterior, mobilierul oferit de catre firma Metalkraft reprezinta solutia ideala in aceasta privinta.

Compania dispune de o gama variata in ceea ce priveste aceste produse, si anume: modele de paturi, scaune sau mese, lustre, suporturi pentru becuri cu fixare in perete, galerii pentru perdele si draperii, ce pot fi vopsite si in alb, bancute pentru apartamente, suport pentru cada, suporturi pentru ghivece, care pot fi amplasate atat in interiorul locuintei, cat si in exteriorul acesteia, dedesubtul geamurilor, suporturi pentru lumanari, suporturi pentru depozitarea lemnelor destinate semineelor, precum si diferite constructii din fier forjat in scopul amplasarii de carti, flori, sau diverse obiecte decorative.

Mobilier fier forjatFierul forjat este un aliaj ce are un continut destul de mic de carbon, in a carui componenta se gasesc anumite formatiuni fibroase denumite zgura. Acest element numit zgura ii confera fierului forjat un aspect special, mai ales daca este indoit sau gravat. Fierul forjat are urmatoarele proprietati: maleabilitate, rezistenta sporita si usurinta in ceea ce priveste sudarea.

Piesele de mobilier sunt realizate din materiale de calitate si sunt foarte rezistente, cu un grad sporit de rafinament si unicitate. Alege rafinamentul, calitatea si siguranta, alege-ti ceea ce iti doresti din oferta firmei Metalkraft din Craiova!

Puteti sa cititi si alte articole interesante doar facand un singur click aici.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);