ac(1)

Sanatatea este unul dintre cele mai pretioase lucruri pe care le are un om iar pentru a se putea pastra este necesar sa se ofere si conditiile prielnice pentru acest lucru. Conditiile de munca pe care le asigura angajatorul sunt extrem de importante intrucat angajatul isi petrece cel putin opt ore la munca. Mai ales in unitatile din zona productiei si comercializarii alimentelor este necesar sa se contracteze si servicii de deratizare pentru a proteja oamenii care intra in contact cu acestea.

Aceste servcii de deratizare sunt mai mult decat obligatorii a fi realizate intrucat contribuie nu numai la pastrarea sanatatii ci si la un mediu mult mai curat si lipsit de pericole.

Igiena Romserv DDD va ofera aceste servicii de deratizare prin aplicarea unui sistem complex de masuri care sa va scape de rozatoare intr-un mod eficient. Pentru a afla mai multe despre cum puteti beneficia de serviciile noastre va asteptam pe site-ul nostru www.deratizare-dezinfectie.ro.

Problemele cauzate de rozatoare si serviciile de deratizare

Prezenta rozatoarelor in orice tip de mediu chiar daca vorbim despre cel rezidential sau cel din aria productiei provoaca daune la fel de irecuperabile. Se spune ca exista cate o rozatoare pentru fiecare om si aceste animalute daunatoare au urmarit omul indeaproape. Si nu numai la nivel de sanatate pot sa provoace daune. Rozatorele pot sa porneasca incendii  prin a roade cablurile electrice, contamineaza alimentele, raspandesc boli si provoaca multe alte neplaceri.

Asadar acestea sunt motive suficient de intemeiate pentru a apela la serviciile de deratizare. Daca pana acum ati incercat toate solutiile si nu au functionat inseamna ca este necesara interventia unor specialisti.

Metodele intreprinse de noi in decursul deratizarii sunt atat chimice cat si de alta natura iar in urma interventiei veti reusi sa scapati in mod eficient de acestea dar sa va si bucurati din nou de siguranta.

Recomandari din partea specialistilor in deratizare si nu numai

Pretul pentru aceste servicii de deratizare se stabileste in functie de gradul de infestare, suprafata tratata, tipul daunelor si frecventa de interventie. Va recomandam ca inainte de a lua masuri singuri sa apelati la specialisti intrucat acestia pot sa va ofere solutii complete de deratizare prin care sa scapati definitiv de rozatoare. In plus manipularea necorespunzatoare a unor substante chimice poate sa aduca cu sine alte probleme la fel de grave precum cele cauzate de rozatoare.

Asadar, indiferent de cat de grava este situatia nu incercati sa aplicati solutii pe cont propriu din considerente economice pentru ca in acest fel doar se diminueaza problema. Apeland la serviciile de deratizare oferite de Igiena Romserv DDD aveti siguranta ca mediul in care va aflati este lipsit de pericole si puteti sa va desfasurati activitatile in mod corespunzator.

Pentru a obtine o oferta personalizata pentru serviciile de deratizare va invitam pe site-ul nostru www.deratizare-dezinfectie.ro sa aflati mai multe informatii dar sa ne si contactati pentru a discuta cu unul dintre specialistii nostri care sa va comunice modalitatea prin care urmeaza sa beneficiati de aceste servicii.

Asadar asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si indiferent daca vorbim despre zone rezidentiale sau spatii destinate afacerilor tratam problemele cu aceeasi seriozitate aplicand solutiile de deratizare eficiente si potrivite.

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);