6a495e9b810f6e72480a0a364c1800daMedaliile sunt acele piese din metal in forma de moneda, de dimensiuni mai mari, gravate cu diverse inscriptii sau figuri, care sunt acordate drept premiu la diferite competitii din diverse domenii de activitate. De obicei, medaliile se acorda sportivilor care au cele mai bune rezultate, insa acestea pot avea mai multe utilizari.

Daca vreti sa faceti o surpriza neasteptata unui persoane care merita toata recunostinta dumneavoastra, firma MiCo Promotion va pune la dispozitie medalii personalizate la cele mai bune preturi. Acestea pot fi personalizate pe una sau ambele fete si pot fi placate cu aur, argint, nichel, bronz etc. Pe langa medalii, firma noastra va mai ofera in cadrul site-ului nostru oficial Best Promotionals, multe alte produse, precum: insigne, bratari siliconice, brelocuri si diverse alte accesorii.

Orice medalie are propria poveste, iar specialistii nostri se pricep de minune sa redea in imagini si simboluri gandurile dumneavoastra pentru persoana careia o daruiti. Realizate cu grija la detalii si din materiale de calitate superioara, aceste medalii sunt mai mult decat un obiect, ci sunt adevarate bijuterii.

Medalii personalizate – scurt istoric

Medaliile au fost utilizate inca din Antichitate, dupa care ele au revenit in atentia oamenilor in perioada Renasterii, cand artele erau in floare. La fel ca si atunci, medaliile personalizate au rolul de a recompensa o situatie, un act de curaj, serviciile aduse patriei, seriviciile aduse unei companii etc. Insa, exista cateva exemple in istorie care ne dovedesc ca o medalie putea servi drept document de indentitate. Mai exact, este vorba despre medaliile purtate de politie in Franta, prin anii 1970, cand acestea erau o adevarata carte de vizita.

Pentru ca valoarea unei medalii sa fie cat mai mare, acestea trebuie oferite in numele statului. Acestea pot lua diverse forme, astfel ca o medalie poate fi purtata la uniforma, dar poate fi si un obiect decorativ ce isi are locul pe birou. In societatea moderna, exista medalii personalizate pe care le intalnim in statiunile turistice sau in magazinele specializate. Acestea sunt achizitionate ca suvenir sau pentru a fi daruite altor persoane.

Este interesant de stiut ca in cazul medaliilor care au o recunoastere oficiala, fiind daruite in special sportivilor de performanta, este interzisa purtarea acestora in public. Exista o stiinta numita faleristica, care se ocupa cu studiul medaliilor civile sau oficiale. Asadar, indiferent ca au fost acordate in arta, stiinta, armata, sport etc, medaliile personalizate au avut si vor avea mereu aceeasi semnificatie puternica.

Achizitionati medalii personalizate de la MiCo Promotion!

Firma orasteana MiCo Promotion va intampina cu o gama variata de medalii personalizate, adaptate timpurilor moderne in care traim, pentru a fi pe placul tuturor. In functie de preferintele dumneavoastra, medaliile pot fi inscriptionate pe o fata sau pe ambele parti, in doua variante: 2D sau 3D.

Pentru cei care iubesc stilul specific Antichitatii, realizam medalii placate cu efect antic, la cele mai bune preturi. De asemenea, aceste medalii personalizate pot fi placate cu metale pretioase, nichel, bronz sau chiar emailuri. Pentru a descoperi oferta noastra completa, vizitati Best Promotionals!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);