10801601_1506218072985344_191734069218364673_nSe spune ca o operatie e reusita atunci cand pacientul iese cu bine din sala de operatii. Dar pe langa pacient, in acea sala mai stau si doctori, asistenti, anestezisti etc. O operatie e cu adevaat reusita atunci cand si acestia ies cu bine din sala respectiva. Pentru aceasta, insa, trebuie ca personalul sa nu intre in contact cu vreun microb sau virus al carui purtator este pacientul. De aceea, exista echipamente speciale pe care personalul le imbraca in sala de operatii. Acestea cuprind, desigur, si masti chirurgicale. In felul acesta, este asigurata o bariera intre pacient si medic, asistent, anestezist, dupa caz, datorita careia sansele acestuia de a se imbolnavi ca urmare a vreunei imprastieri de virusi scad spre 0.

Mastile chirurgicale sunt foarte utile pentru a nu se imprastia vreun virus pe calea aerului, iar personalul spitalului sa fie afectat. Astfel de masti se mai poarta, totusi, ocazional, si de catre vizitatorii pacientilor din anumite sectoare ale spitalului, din acelasi motiv.

Protejeaza-te cu  mastile chirurgicale de la Hufmed.ro

Pentru a fi asigurata siguranta personalului intr-o unitate medicala, uniformele acestuia se completeaza cu masti chirurgicale. Acestea actioneaza in mai multe feluri, impiedicand imprastierea vreunei infectii printre  membrii spitalului sau clinicii.

In primul rand, mastile chirurgicale protejeaza pentru ca se adapteaza perfect la forma fetei, creand astfel o bariera impotriva oricarei boli cu transmitere pe cale orala, protejand caile respiratorii, insa lasa totodata fata sa respire.

In al doilea rand, filtreaza aerul, indepartant microbii si asigurand totusi necesarul de oxigen pentru a intretine respiratia.

In plus, sistemul de prindere cu elastic garanteaza o sustinere ferma, pentru a fi evitate eventuale accidente care pot degenera in imbolnavirea personalului.

Mastile chirurgicale sunt disponibile in doua variante de culoare, albe sau albastre, avand 3 pliuri si 3 straturi, ceea ce le face ideale atat pentru  filtra aerul, cat si pentru a respira.

Masti chirurgicale de la Hufmed.ro

Dincolo de aparatura si echipamentele distribuite de Hufmed, pe www.hufmed.ro gasiti si masti chirurgicale. Acestea sunt disponibile in cutii a cate 50 masti fiecare, ideale pentru a se face aprovizionarea spitalelor, clinicilor etc.

Fiind produse din netesut, mastile chirurgicale distribuite prin intermediul Hufmed.ro sunt de cea mai buna calitate, bucurandu-se de o serie de avantaj precum: faptul ca pot fi reciclabile 100%, pot fi sterilizate pentru uzul in spitale, se pot plia si sunt usor modelabile, ceea ce le face ideale pentru a  proteja pe cineva impotriva infestarii in cazul raspandirii unui virus sau boli. Tocmai aceasta usurinta face din ele materiale ideala si pentru respiratie. In plus, alcatuirea din 3 straturi le face si mai potrivite pentru prevenirea transmiterii vreunei boli, protejand cu succes caile respiratorii.

Asadar, mastile chirurgicale de la Hufmed sunt ideale pentru a proteja personalul din toate sectiile chirurgicale si nu numai. In plus, calitatea este superioara, iar preturile sunt rezonabile; mai mult, pentru orice comanda, este asigurat transportul contra valorii de doar 20 lei, inclsuvi TVA.

Pentru completarea dotarilor oricarui spital sau clinici cu masti chirurgicale, Hufmed este solutia cea mai potrivita!d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);