Ingineria civila este cea mai veche si una dintre cele mai versatile ramuri ale ingineriei. Fiecare structura pe care o vedem astazi este o creatie de inginerie civila.

Ramura de servicii de proiectare constructii civile se ocupa de planificarea, proiectarea si constructia de cladiri si de diverse alte structuri. De la baraje imense la cladiri inalte, de la punti de suspensie pana la platforme de foraj marin, fiecare structura fizica de beton se realizeaza pe baza ingineriei civile.

Stiati ca cele mai multe dintre cele sapte minuni ale lumii, inclusiv piramidele egiptene si vestitul templu indian, Taj Mahal, nu ar fi fost posibile fara niste competente ingineriale civile impecabile? Sa nu uitam de arhitectura magnifica a Coloseumului din Roma sau designul unic al marelui turn Eiffel. Toate aceste constructii istorice se bazeaza pe ceea ce noi numim servicii de proiectare constructii civile, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca ele au existat dintotdeauna, posibil sub alte forme decat le cunoastem noi astazi.

De ce am avea nevoie de servicii de proiectare constructii civile?

Din punct de vedere tehnic, serviciile de proiectare constructii civile reprezinta creatorul infrastructurii intregii lumi. Structuri cum ar fi tuneluri, baraje, canale, poduri, autostrazi, instalatii industriale, cladiri rezidentiale, linii de cale ferata, aeroporturi, toate intra in categoria ingineriei civile. În plus, pe masura ce populatia lumii creste si tehnologia devine mai avansata, necesitatea unei infrastructuri mai bune va creste în întreaga lume. Domeniul de servicii de proiectare constructii civile continua sa raspunda acestor nevoi în toate sectoarele si aspectele vietii umane.  Un proces ideal de servicii de proiectare constructii civile va include construirea unei structuri de beton chiar de la planificare pana la intretinerea structurii, chiar si după ce este realizata. Persoanele care se ocupa de aceste servicii de proiectare constructii civile, sunt profesionistii care îndeplinesc functiile implicate într-un proces de constructie. Ei planifica, proiecteaza si analizeaza fiecare parte a structurii inainte de a incepe procesul de constructie reala. Proiectele tuturor partilor cladirii, impreuna cu specificatii precise, sunt redactate pe foi de desen inainte de a incepe procesul de constructie. Chiar si cel mai mic colt al structurilor planificate este examinat pentru a verifica cantitatea de stres si problemele care ar putea aparea atunci cand cladirea este construita.

Structurile sunt de asemenea prevazute cu niveluri de toleranta pentru ajustarea abaterilor datorate vantului, activitatilor seismice sau calamitatilor naturale. Aceste tolerante permit cladirii sa reziste fortelor naturale si astfel sa ramana puternice, fara a fi afectate.Astfel, ramura de servicii de proiectare constructii civile se ocupa de amenajarea unor structuri fiabile cu longevitate garantata.

Servicii de proiectare constructii civile- baza cladirilor noastre

Ingineria civila devine din ce în ce mai diversificata prin cresterea numarului de aplicatii. Mai mult, orientarile structurilor de constructie au devenit si mai stricte, subliniind aspecte precum siguranta umana si rezistenta la calamitatile naturale si provocate de om.

Marmorat Exim se axeaza pe servicii de proiectare constructii civile de inalta calitate, datorita sistemelor moderne pe care le foloseste. Cu ajutorul echipei de profesionisti in domeniu pe care o detine, orice proiect are ca finalitate succesul obtinut in conditii de maxima eficienta financiara. Daca intentionati sa construiti ceva care astazi pare doar un vis, faceti-l sa devina realitate cu ajutorul nostru, marmorat.ro!

 } else {