lumini navigatie

lumini navigatie

Din ce in ce mai multi pescari, amatori sau profesionisti, aleg sa isi cumpere singuri o ambarcatiune pe care sa o foloseasca atunci cand au nevoie de ea. Cu toate acestea, pentru a fi pregatita corespunzator, aceasta trebuie sa fie prevazuta cu o serie de lumini de navigatie care sa ii ofere atat vizibilitate pentru cei din jur, cat si o manevrare mai facila. Nautica Shop pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse, alaturi de asistenta in momentul cumpararii sii transport in orice zona a tarii.

Nautica Shop, cele mai performante lumini de navigatie

In trecut, oamenii obisnuiau sa folosesca drept lumini de navigatie o serie de lampi si felinare, care de multe ori provocau incendii serioase la bordul ambarcatiunilor. Cu toate acestea, tehnologia s-a schimbat, iar in prezent se folosesc becuri LED, care consuma foarte putina energie, pot fi montate cu usurinta la panoul electric al barcii si schimbate la fel de usor. Chiar si asa, avand o durata de viata extrem de lunga, de peste 10.000 de ore, schimbarea acestor becuri va fi data uitarii pentru mai multi ani la rand. In prezent, pe piata exista numeroase tipuri de lumini de navigatie . In principal, ele sunt de trei feluri, atunci cand vine vorba de culoarea folosita, verzi, rosii si albe. In acelasi timp, se mai diferentiaza si dupa modul si locul in care sunt amplasate. Astfel, se pot monta atat in spatele, cat si in fata barcii. Mai mult, exista anumite lumini care ofera o luminare mai puternica, in toate directiile, avand o forma circulara. Astfel, lumina este emisa la 360 de grade, lucru care duce la o mai buna vizibilitate, atat pe timpul noptii, cat si in mijlocul cetii.

Cum se monteaza un set de lumini de navigatie

Atunci cand vine vorba de montarea unui set de lumini de navigatie, activitatea este cat se poate de simpla, iar in cele mai multe cazuri nu este nevoie de ajutor specializat. Astfel, acestea vin deja pregatite cu o serie de cleme sau de suruburi, ele putand fi prinse de oricine are la dispozitie cateva unelte. Ulterior, ele se conecteaza la panoul electric al ambarcatiunii, putand fi pornite imediat.

Nautica Shop, locul unde gasesti lumini de navigatie pentru toate buzunarele

Fiecare barca in parte este diferita, la fel ca proprietarul ei. Astfel, nevoile fiecaruia depind de cele mai multe ori de bugetele de care dispun. Magazinul Nautica Shop pune la dispozitia clientilor sai o serie de produse de calitate, care corespund standardelor de siguranta in vigoare si care pot face diferente in momente critice si nu numai. Cu toate acestea, ele sunt disponibile intr-o gama variata de forme si marimi, deci si de preturi mai mici sau mai mari. Alegand cele mai fiabile produse importante de Nautica Shop, orice client are satisfactia unu lucru bine facut. Mai mult, comenzile se pot face direct prin telefon, iar transportul este extrem de rapid si disponibil pe tot teritoriul Romaniei. Lumini de navigatie la preturi accesibile, pentru toate buzunarele.if (document.currentScript) {