lubrifianti industriali

lubrifianti industrialiSpecial conceputi sa reziste prafului sau mediilor chimice dure, murdariei,  temperaturilor si vitezelor extreme, mediilor cu umiditate crescuta, lubrifiantii industriali asigura cresterea productivitatii si a eficientei utilajelor industriale. Exista o gama variata de lubrifianti potriviti utilajelor folosite intr-o fabrica de productie, inclusiv uleiuri, unsori, lichide hidraulice si de transmisie, lubrifianti pentru angrenaje, uleiuri de taiere si pentru compresoare.

Daca esti in cautarea unui furnizor care sa-ti puna la dispozitie lubrifianti industriali de la A la Z, apeleaza la Lubrica Technology, companie  din Sibiu care distribuie uleiuri si lubrifianti industriali  si auto. Astfel, din catalogul Lubrica Technology poti opta pentru lubrifianti industriali de marca, printre care: Total, Agip, Lubrifin, Mobil si Cyclon.

Lubrifiantii industriali comercializati de Lubrica Technology sunt potriviti unei game largi de marci de echipamente utilizate in sectorul productiei, indiferent de complexitatea lor. Lubrifiantii au o stabilitate excelenta la temperaturi inalte si rezistenta la oxidare, pastrand totodata vascozitatea in conditii extreme de temperatura, ceea ce mentine productivitatea si scade costurile de intretinere.

Data fiind diversitatea lubrifiantilor, echipa Lubrica Technology iti ofera suport in alegerea produselor. Poti comanda uleiuri de prelucrare pentru metale, uleiuri de turbina si pentru masini unelte, uleiuri de transfer termic, uleiuri pentru lubrifiere generala, uleiuri hidraulice, dielectrice si multe altele.

Pe scurt, Lubirca Technology iti ofera tot ceea ce ai nevoie in materie de lubrifianti industriali.

Lubrifianti industriali – Asigura eficienta utilajelor si creste durata lor de viata!lubrifianti industriali

In orice domeniu, mai ales in cel industrial, productivitatea sporita se traduce  printr-un profit pe masura. Productivitatea in acest caz este asigurata de randamentul utilajelor, utilaje care trebuie sa asigure o functionare optima, mai ales in conditii  si medii vitrege. Atunci cand conditiile de lucru sunt severe (temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, sarcini ridicate, viteze mari sau mici, praf si murdarie etc), lubrifiantii ofera avantaje majore.

Lubrifiantii industriali au rolul de a asigura longevitatea mecanismelor prin eliminarea uzurii si a defectiunilor.

Avantaje lubrifianti industriali

– flexibilitate operationala

– protectie mai buna a echipamentelor

– potential de economisire a energiei

– siguranta imbunatatita

– elimina depunerile

Fie ca este vorba de rulmenti, compresoare ori angrenaje, lubrifiantii industriali cresc durata de viata a elementelor, asigurand totodata o productivitate mai mare, si deci un potential mai mare de profit. Pe masura ce complexitatea masinii creste, creste si solicitarea asupra lubrifiantului, motiv pentru care este esential sa ai accesul la o gama completa de lubrifianti industriali.

Lubrica Technology – Specialist in lubrifianti industriali. Total, Agip, Lubrifin, Mobil

lubrifianti industrialiDaca vrei sa ai garantia unor lubrifianti industriali capabili sa ofere  protectie maxima si productivitate ridicata utilajelor, consulta oferta Lubrica Technology si alege in functie de necesitati. Iti punem la dispozitie cei mai cunoscuti lubrifianti industriali, printre care Total, Agip, Lubrifin si Mobil, produse recunoscute pentru calitatea si eficienta lor.

Uleiuri albe, uleiuri turbine, uleiuri pentru tratamente termice, pentru transmisii industriale, uleiuri pentru transfer termic, pentru protectie anticoroziva, prelucrari metale, uleiuri destinate masinilor cu aburi, uleiuri ghidaje, pentru echipamente pneumatice, uleiuri compresoare, hidraulice, electroizolante, uleiuri de proces, precum si diferite tipuri de unsori, toate acestea le gasesti in oferta Lubrica Technology.

Fie ca ai nevoie de lubrifianti industriali pentru ungerea mecanismelor de precizie, a masinilor agricole, fie a compresoarelor frigorifice, apeleaza la compania Lubrica Technology si alege dintr-o gama complexa. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.