Tigara_electronica_ego_1100mah-500x500 Unii fumatori isi amintesc cu exactitate prima tigara. Pentru altii momentul respectiv nu a avut vreo semnificatie speciala, asa ca l-au uitat complet. Pentru cei mai multi fumatul a inceput ca o joaca. Au tras primul fum din curiozitate sau pentru ca prietenii i-au indemnat sa incerce aceasta experienta. Unora le-a placut de la inceput, in timp ce altii si-au promis ca nu vor mai fuma niciodata si nu s-au tinut de cuvant.

Fumatul e pentru multi o dependenta. Pentru altii e un prilej de a intra de vorba cu oameni pe care nu-i cunosc foarte bine. Colegii de serviciu discuta in pauza de fumat si alte lucruri decat cele care tin strict de activitatea lor zilnica.

Exista fumatori inraiti si fumatori ocazionali. Pentru cei din urma fumatul nu e o necesitate. E mai mult o placere. Le place sa priveasca in jur invaluiti in fumul de tigara. Fumatul ii calmeaza, ii relaxeaza si ii face sa se simta siguri pe ei.

Fumatorii inraiti sunt cei pentru care tigara nu e in primul rand un gest, ci o necesitate. Dependenta de nicotina e cea care ii determina sa consume un pachet de tigari pe zi.

Efectele negative pe care fumatul le poate avea asupra sanatatii sunt cunoscute de toata lumea. Pentru fumatorii care vor sa renunte la acest viciu, magazinul online VapShop comercializeaza tigari electronice.

Tigara electronica – cea mai eficienta metoda de renuntare la fumat

Ai incercat de mai multe ori sa te lasi de fumat, dar fara rezultat. Ai citit carti despre asta, ai urmat regimuri alimentare neobisnuite, ai folosit plasturi si ai inghitit pastile despre care ti se spusese ca fac minuni. Totul a fost in zadar. Ajungeai sa mai aprinzi o tigara desi iti promisesesi ca nu vei mai face asta. Iti spuneai de fiecare data ca va fi ultima, dar lucrurile nu stateau deloc asa.

E timpul sa incerci sa te lasi de fumat altfel. Tigara electronica e o metoda de renuntare la fumat care a functionat pentru multi oameni din intreaga lume.

VapShop e un magazin online care pune in vanzare dispozitive de tip tigara electronica. Acestea apartin unor producatori apreciati in toata lumea, precum  TGO, Evo si Egod.

De ce sa alegi o tigara electronica si nu o tigara obisnuita?

Fumul de tigara are un miros neplacut. Persoanele care nu fumeaza sunt de cele mai multe ori deranjate de acest miros. Fumul de tigara provoaca si usturimi ale ochilor si se imprima pe haine. In plus, fumatorii au o respiratie urat mirositoare. Fumatul afecteaza dantura si chiar si pielea.

O tigara electronica nu miroase urat. Dimpotriva, atunci cand e folosita emite un miros care pentru cei mai multi oameni e placut.

Daca nu te-ai convins inca sa inlocuiesti tigarile obisnuite cu o tigara electronica de la VapShop, un mic calcul legat de cheltuielile tale lunare ar putea sa te determine sa iei o decizie. Renuntand la tigarile obisnuite, care sunt destul de scumpe, reusesti sa faci economii.if (document.currentScript) {