Oamenii care au crescut la tara sau care si-au petrecut vacantele de vara la tara au amintiri foarte frumoase din acea perioada. Viata era pentru ei simpla atunci. Mancau fructe si legume din gradina, foarte gustoase, fara aditivi, conservanti, coloranti si tot felul de substante periculoase. Isi petreceau cea mai mare parte a tmpului in aer liber. Alergau de dimineata pana seara si ieseau la joaca imediat dupa ce se trezeau.

Dupa ce au crescut si vara nu a mai insemnat pentru ei trei luni de vacanta, ci cateva saptamani de concediu, au cautat sa se intoarca macar din cand in cand la tara si sa retraiasca, pe cat posibil, viata simpla si frumoasa de pe vremea copilariei. Si ei, si cei care au crescut doar la oras incearca acum sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa stea cat mai mult in aer liber. Multi incep chiar sa cultive fructe si legume in curtea casei de la oras sau in mica gradina din fata blocului.

Cultivarea pamantului si culegerea roadelor lui aduce o satisfactie deosebita celor care o practica. Pentru unii devine o adevarat profesie, un mod de viata, in timp ce pentru altii ramane o pasiune sau o modalitate prin care ofera familiei posibilitatea sa manance fructe si legume cu adevarat sanatoase.

Pentru fermierii cu experienta si pentru cei aflati la inceput de drum magazinul online Gradinarul-gospodar.ro comercializeaza accesorii tractor si alte produse de care are nevoie orice agricultor, orice legumicultor si orice gradinar.

Accesorii tractor pentru oamenii harnici si gospodari

Magazinul online Gradinarul-gospodar.ro este administrat de compania Gradina Viitorului, care activeaza pe piata din anul 2009. Firma comercializeaza accesorii tractor si alte utilaje agricole. De pe site-ul Gradinarul-gospodar.ro se pot comanda accesorii pentru motocultor, accesorii pentru motosape, accesorii tractor, scarificatoare, tocatoare si cositoare pentru tractoare, rarite pentru tractoare, freze agricole, foreze pentru tractoare, fertilizatoare, bene basculabile, lame de nivelat, grape rotative, pluguri, grape agricole, pluguri reversibile, pluguri de scos cartofi si cultivatoare.

Alte produse care pot fi comandate din magazinul virtual Gradinarul-gospodar.ro sunt hidrofoarele, frezele pentru motosape, pompele de apa submersibile, rotile metalice pentru motosape, pulverizatoarele, rotile frontale pentru motosape, atomizoarele, accesoriile pentru ATV, drujbele pe benzina, drujbele electrice, tavalugurile netede, masinile de tuns iarba pe benzina, masinile electrice de tuns iarba, remorcile pentru ATV, tractorasele de tuns iarba, cricurile pentru ATV, semanatoarele tractate, remorcile agricole, semanatoarele manuale si aeratoarele.

Tot de la Gradinarul-gospodar.ro se pot comanda sisteme de irigare a gazonului si distribuitoare de nisip.

Accesorii tractor performante si rezistente

In categoria accesoriilor pentru tractor care pot fi cumparate de pe site-ul Gradinarul-gospodar.ro intra cositoarele, tocatoarele, frezele agricole, forezele, fertilizatoarele, grapele rotative, lamele de nivelat, plugurile, plugurile reversibile, cultivatoarele, plugurile de scos cartofi, masinile de scos cartofi, raritele pentru tractor si scarificatoarele.

Produsele apartin marcilor Villager sau Majar. Villager e un producator din Serbia, iar Majar e un producator din Franta. Pentru produsele Majar se ofera garantie 12 luni, iar pentru produsele Villager, 24 de luni. Produsele comandate sunt livrate in 24 de ore.if (document.currentScript) {