zoom

La cine sa apelezi pentru servicii funerare in capitala

Probabil ca moartea unei persoane dragi marcheaza cele mai dificile momente cu care ne putem confrunta de-a lungul vietii, motiv pentru care este important sa stim cum putem trece mai usor peste orice impas. Cine are nevoie de servicii funere in sector 3 sau oricare altul din Bucuresti se poate baza pe Casa Funerara Luca unde profesionalismul chiar face diferenta.

Oameni cu experienta

Cei de la Casa Funerara Luca opereaza de foarte multi ani, astfel ca in tot acest timp au cumulat experienta necesara pentru a oferi oricarei familii servicii de cea mai buna calitate. Profesionalismul chiar nu lasa de dorit aici si, in plus, nu exista o situatie care sa fie mult prea complicata pentru echipa Casei Funerare Luca care sa nu isi gaseasca solutia si care sa nu multumeasca fiecare familie in parte.

Oricand ai nevoie

Important este si faptul ca serviciile oferite sunt non stop, ceea ce chiar este un mare avantaj. Nu avem de unde sa stim cand urmeaza sa ne confruntam cu o problema, dar este bine sa stim ca avem intotdeauna pe cineva aproape pregatit sa ne sprijine, indiferent de ora din zi sau din noapte la care solicitam ajutor.

Unde sunt disponibile serviciile

Serviciile oferite de catre cei de la Casa Funerara Luca sunt disponibile in orice sector din Bucuresti, astfel ca se acopera toata capitala, dar nu numai atat pentru ca se extind inclusiv pana in localitatile din Ilfov pentru ca tot mai multe familii sa aiba acces la aceste servicii.

Mai multe pachete

In plus, sunt propuse mai multe pachete care sunt special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor. Acestea sunt accesibile din punct de vedere financiar si indiferent de pret sunt complete. Tarifele incep de la 1250 de lei in cazul celor mai accesibile si pot ajunge pana la 8000 de lei, fiind disponibile si multe variante de mijloc. Mai mult, fiecare dintre acestea se pot personaliza pana la cele mai mici detalii pentru ca orice familie sa fie multumita pe deplin.

Ajutor si intelegere

Casa Funerara Luca dispune de experienta necesara pentru a veni in sprijinul familiilor cu cunostintele lor si, in plus, pot intelege nevoile tuturor. Astfel, toti cei care trec prin clipe grele, cu siguranta, merita sa apeleze aici si vor avea numai de castigat.

Sprijinul statului

Nu sunt multe familii care stiu ca statul ofera un ajutor de inmormantare si mai putin cum se obtine acesta. Totusi, Casa Funerara Luca ajuta pe oricine sa obtina acest sprijin care in anumite cazuri poate sa acopere integral costurile cu inmormantarea. Pe aceasta cale este mai usor sa evitam birocratia si orice neplacere, concentrandu-ne pe ceea ce conteaza cu adevarat in asemenea situatii.