83f11774e0dc872ad8411fc823a4dd05Atunci cand ti se pare ca nu mai ai nicio solutie la probleme tale si totul parca s-a naruit in viata ta, solutia pentru a te elibera de aceasta stare apasatoare este sa participi la cateva sesiuni de coaching, unde te vei regasi si in acelasi timp vei gasi si puterea sa depasesti problemele si sa vezi ca viata iti ofera si lucruri frumose.

Ce reprezinta niste sesiuni coaching

Sesiunile de coaching capata sens si sunt indicate, in special in perioadele de tranzitie din viata sau in timpul unor pasaje dificile, sau pur si simplu, pentru dezvoltarea personala. Acestea reprezinta un sprijin care iti permite: sa mergi mai departe, sa te obisnuiesti cu schimbarea, sa iti schimbi convingerile care te limiteaza si sa iti schimbi comportamentul.

Cu ajutorul sesiunilor de coaching, participantii isi pot realiza obiectivele, iar in acelasi timp isi vor indeplini si visele vietii. Pentru  ca acestea sa aiba efectul dorit, cel mai important este angajamentul personal al celui care are nevoie de un astfel de sprijin, el fiind principalul responsabil pentru propria dezvoltare.

Printre situatiile in care este recomandat sa apelati la sesiuni de coaching se numara:

–          decesul unei persoane apropiate, divort, despartire de persoana iubita

–          pierderea increderii si a stimei de sine

–          daca ai avut o copilarie sau o adolescenta dificila

–          daca in familia ta are loc un conflict

–          daca relatia de cuplu nu mai este perfecta ca la inceput

–          atunci cand trebuie sa iei o decizie

–          atunci cand doresti sa realizezi o anumita performanta (personala, profesionala, sportiva)

–          pentru a fi mai fericita

–          pentru a depasi anumite obstacole sau cand iti este teama de succes

–          cand iti schimi cariera

–          la pensionare

–          cand ai examene importante

–          etc.

De ce sa apelezi la sesiuni de coaching

Motivele pentru care este bine sa apelezi la aceasta metoda de sprijin si ajutor sunt numeroase si se stabilesc in functie de problema pe care o ai si pe care doresti sa o depasesti. De exemplu, te ajuta sa clarifici o situatie complexa, sa treci peste anumite dificultati, sa-ti gasesti motivatia pentru a atinge un anumit obiectiv, te ajuta sa te pregatesti pentru un interviu, o intrevedere sau o intalnire, te ajuta sa iti definesti mai bine ceea ce vrei si sa iti realizezi visele si nu in ultimul rand te face sa fii multumit de viata pe care o ai.

Prin urmare, sesiunile de coaching sunt benefice pentru a-ti intelege viata mai bine si pentru a deveni mai multumit de ea, indiferent de situatiile dificile in care te pune. La aceste sesiuni pot participa: adulti, adolescenti, copii, parinti, cupluri, pe scurt, oricine are nevoie de ajutor pentru a se regasi sau pentru a depasi o perioada mai bulversata din viata sa.

Pentru mai multe detalii puteti accesa adresa: http://cursuridezvoltarepersonala.net/, unde vei gasi informatii detaliate despre ce presupun niste sesiuni de coaching, dar si detalii privind modul cum poti sa te inscri pentru a participa la ele.