3019-1

Fiecare parinte isi doreste pentru copiii sai o dezvoltare armonioasa atat pe plan fizic, cat si psihic si intelectual. Exista pe piata o gama larga de jocuri si jucarii pentru copii cu diverse obiective in evolutia celui mic. Cele mai multe dintre ele testeaza indemanarea sau stimuleaza creativitatea copiilor. Exista si o categorie de jucarii care atinge ambele scopuri si contribuie la o dezvoltare optima fiecarei varste. Este vorba de jocurile de constructie de tip lego. Acestea sunt disponibile in diverse forme si pot fi folosite in diverse moduri.

De obicei, pentru piesele lego exista un model de urmat, metoda care necesita atentie si indemanare din partea celui mic, dar piesele de lego au avantajul ca pot fi folosite si in alte moduri, iar rezultatul poate fi complet diferit de modelul de la care s-a plecat. Astfel este incurajata imaginatia copilului, care isi poate dezvolta o lume asa cum o vede el, prin jucariile pe care le are la dispozitie.

Seturi de constructie de tip lego pentru fete si baieti

Este adevarat ca jocurile preferate de baieti si de fete sunt diferite, fiecare fiind atras mai mult intr-o directie. Baietii isi doresc de obicei sa construiasca diverse masini, roboti, parcari si vapoare. Fetitele sunt atrase de castele, printese, case in general. Exista desigur si exceptii, insa aici doar imaginatia este limita.

Pornind de la piesele de lego, copiii pot da frau liber creativitatii, iar rezultatul poate surprinde cu siguranta pe oricine. Crearea unei lumi noi, intelese la inceput doar de ei si puse in practica in maniera proprie, poate dezvalui laturi noi ale personalitatii fiecarui copil. Deseori, jocurile de constructie pot scoate la iveala sentimente si emotii greu de dezvaluit prin comunicarea clasica, de aceea copiii au nevoie si de libertate in joaca, pentru a exterioriza diverse trairi mai dificil de exprimat.

Jocurile personalizate pe fete si baieti sunt si ele utile in dezvoltarea anumitor abilitati si preferinte. Cateva propuneri interesante de jocuri lego pentru baieti sunt disponibile in oferta de pe site-ul Jucariicopii.eu: submarine, tractoare, corabii de pirati, masini de pompieri sau de politie, avioane, roboti si cavaleri. Descopera toata oferta aici: http://www.jucariicopii.eu/jucarii-seturi-constructie-baieti.

Pentru fetite, propunerile difera si sunt sub forma unui castel magic in care locuieste o printesa, unei propuneri de amenajare a dormitorului sau construirea unui foisor. Variantele de jocuri lego pentru fetite de la Jucariicopii.eu sunt prezentante aici: http://www.jucariicopii.eu/jucarii-seturi-constructie-fete.

Jucariicopii.eu – magazin online de jucarii de tip lego pentru copii

In spatele magazinului online Jucariicopii.eu sta firma Brick Toy. Produsele comercializate au la baza o poveste creata in jurul a diversi eroi – roboti, pompieri, printese sau pirati. Indiferent de varsta copiilor, in magazinul celor de la Brick Toy se gasesc cadouri potrivite si iubite de cei mici, care pun la incercare abilitatile celor mici de a potrivi piese dupa un model ales si de a construi noi jucarii pornind de la aceleasi piese disponibile.

Un aspect important asupra carora cei de la Brick Toy si-au concentrat atentia este si siguranta copiilor in timp ce se joaca. Toate produsele comercializate provin din surse autorizate si verificate, care respecta toate normele de siguranta obligatorii in fabricarea jucariilor.if (document.currentScript) {