slide2 Vrei sa iti modernizezi locuinta fara sa investesti prea mult? Te-ai gandit sa apelezi la jaluzele pentru ferestrele tale? Aceste accesorii sunt apreciate pentru avantajele pe care le asigura, in plus sunt elegante si usor de intretinut. Pentru oferta completa si modelele de jaluzele disponibile apeleaza la compania Wind Decor.

Monteaza jaluzele in locuinta ta

Wind Decor este o companie de top, capabila sa comercializeze produse de cea mai buna calitate raportate la cel mai mic pret. Oferta promovata cuprinde jaluzele verticale, jaluzele multifactura, jaluzele orizontale, rolete de interior, rulouri de exterior, plase de insecte, tamplarie pvc, tamplarie aluminiu, perdele si draperii, draperii romane (falduri), sine perdele, galerii perdele, usi de garaj, servicii croitorie, paletar jaluzele verticale, paletar rolete de interior.

Ce jaluzele sa alegi?

Dupa cum se observa compania promoveaza diferite tipuri de jaluzele. Fiecare model este unic in felul sau si se asorteaza cu orice tip de fereastra. Jaluzelele sunt utilizate atat in locuintele proprii cat si in institutii sau companii.

Jaluzelele orizontale au lamele cu latime de 25 mm si sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. Acestea pot fi mate, lucioase sau chiar sidefate. Rolul lor este acela de a asigura protectie impotriva razelor solare, intensitatea luminii care patrunde in incapere putand fi reglata foarte usor. Au o durata mare de viata fiind fabricate din materiale rezistente. Sunt deosebit de practice, iar intretinerea se realizeaza cu usurinta.

Jaluzelele verticale sunt des utilizate datorita aspectului elegant pe care il au. Pot fi personalizate la diferite dimensiuni, in functie de necesitati. Din aceasta categorie, Wind Decor recomanda jaluzele cu lamele de 127 mm sau 89 mm. Cele din urma sunt recomandate in spatiile mai mici. Jaluzelele pot avea diferite culori si texturi, sunt rezistente si ofera un plus de eleganta incaperii. Acest tip de jaluzele poate avea diferite tipuri de manevrari si se monteaza foarte usor intr-un timp destul de scurt.

Jaluzelele multifactura sunt poate cele mai moderne tipuri de jaluzele. Acest model permite combinarea mai multor straturi de lamele, trecerea facandu-se cu ajutorul unui element decorativ. Mai exact este vorba de o folie ce poate fi argintie sau aurie. Aceste jaluzele iti permit sa jonglezi cu diferite culori pentru ca la final sa obtii un model deosebit. Personalizeaza aceste jaluzele dupa bunul plac si vei obtine o incapere moderna decorata cu elemente de bun gust. Sunt ideale pentru restaurante, scoli, spitale, dar si pentru locuinte personale, pentru dormitoare, bucatarii sau livinguri.

Daca vrei sa aduci o schimbare in locuinta in care traiesti sau la locul de munca, atunci ar trebui sa iei in considerare si aceste jaluzele. Sunt practice si ofera eleganta incaperii. Poti alege o singura culoare sau poti sa combini nuantele pentru a obtine un design unic. Alege tot ce e mai bun si frumos pentru casa ta.

Colaboreaza cu o companie responsabila care iti poate asigura produse de calitate superioara raportate la cel mai mic pret. Pentru sfaturi si idei suna la numarul de telefon 0744.812.481. Poti vizita compania la centrul local sau poti comunica cu echipa prin telefon. Vei obtine cele mai bune jaluzele pe care le poti utiliza acolo unde ai nevoie.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);