?????????????Compania Turbovit este un service autorizat si centru de reparatii turbine in Bucuresti ,care ofera cele mai bune produse, reparatia fiind efectuata doar cu piese originale Garrett. Ofera servicii pe o serie intreaga de aplicatii, de la reconditionari turbosuflante la turbine auto noi si hibrizi turbo pentru tuning. Aceasta companie are acoperire in toata Romania prin intermediul firmelor de curierat.Pentru a se mentine lideri pe piata reparatiilor turbinelor au incercat sa ofere un pret cat mai fix pentru orice reparatie turbo acesta fiind de 900 lei.

In ce consta repararea unei turbosuflante?

Reparatia este procedura care presupune metoda prin care o piesa defecta este inlocuita sau reparata, ea presupunand in mod cert un numar de etape prin care piesa defecta trebuie sa treaca neaparat. Acesta va fi reparata pana la o anumita limita posibila, dar nu presupune neaparat ca ea sa fie adusa la forma initiala. Din acest motiv reparatia si reconditionarea nu presupun acelasi lucru.

Reconditonarea unei turbosuflante reprezinta procedura prin care aceasta este readusa la starea de functionare initiala. Insa, este necesar sa se respecte anumiti parametrii tehnici intocmiti de producator.

Ca sa nu incurcam cele doua metode de reparare, respectiv reconditionare mai jos vom detalia care sunt etapele reprezentative pentru fiecare in parte.

Pentru reparatia unei turbosunflante in ce mai mare parte a cazurilor, aceasta presupune ca prima oara piesa sa fie demontata, apoi curatata. Dupa care se vor identifica problemele tehnice, iar in final se va inlocui componenta uzate cu altele noi.

Reconditionare turbosuflante

Cat pentru reconditionarea unei turbosuflante in ce mai mare parte a cazurilor, aceasta presupune parcurgerea primelor trei etape ca la reparatie: demontarea piesei, apoi curatarea sa, apoi identificarea problemelor tehnice. La cea de-a patra etapa este diferita deoarece trebuiesc inlocuite toate componentele defecte cu altele noi. In plus mai este o etapa ce presupune echilibrarea dinamica.

Pentru a intelege mai bine prin ce se diferentiaza cele doua actiuni:

Procesul de reparatie presupune o actiune simpla in care inlocuirea tuturor componentelor defecte si echilibrarea dinamica nu sunt necesare. Acest tip de reparatie este facuta in general de carte service-auto nespecializate si mai ales neautorizate. Ele se gasesc la asa zisele service-uri auto “de cartier” in care serviciile de care dispuneti intr-adevar vor fi mai ieftine, dar si reparatia, evident, va tine in functie de cat ati platit.

Asadar, trebuie sa stiti ca daca mergeti la un service neautorizat nu doar ca nu puteti fi sigur ca lucrarea este bine facuta, dar nu veti primi nici certificate de garanie pentru lucrare.

Procesul de reconditionare se executa doar in service-urile autorizate special. De aceast lucru se ocupa Registru Auto Roman (RAR). Service-urile autorizate dispun automat de personal specializat in executarea unor astfel de lucrari.

In acest caz, reconditionarea unei turbosuflante este reprezentata de doua etapa strict necesare: inlocuirea tuturor componentelor defecte, iar apoi, foarte important, echilibrarea ansamblului central al turbinei. Certificatul de garantie pentru o astfel de lucrare se da pe maxim un an, numarul de kilometri nefiind unul anume stabilit.

Asadar, perioada de garantie (de un an calendaristic) este egala cu cea de la montarea unei noi turbosuflante. Nu uitati ca daca doriti sa beneficiati de serviciile prezentate mai sus pentru reconditionare este necesar sa va uitati daca service-ul la care mergeti este autorizat de Registru Auto Roman (R.A.R.) si mai ales sa fie insotit de certificatul de garantie cu perioada de valabilitate de un an, fara limita de kilometri.

Pentru detalii si comenzi nu ezitati sa contactati echipa companiei Turbovit prin intermediul numerelor de telefon sau a paginii web turbina-reparata.rod.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);