evam_constal_logoFie ca esti o persoana care adora vara si caldura, sau, din contra, iti place muntele si frigul iernii, anotimpul rece ne pune pe toti in situatia de a apela la modalitati de incalzire a locuintei. Si cum locuintele sunt din ce in ce mai moderne, si incalzirea acestora trebuie sa tina pasul. Instalatiile termice sunt alternativa tocmai buna la incalzirea traditionala, aducand caldura intr-un numar din ce in ce mai mare de case si nu numai, astfel ca in ultimul timp, instalatiile termice sunt prezente si in cladiri cu specific economic, administrativ, cultural etc, ceea ce demonstreaza eficacitatea lor.

Tocmai pentru ca sunt din ce in ce mai raspandite, instalatiile termice au devenit si mai ieftine in ultimii ani, ceea ce face din acestea si o investitie buna pe termen indelungat.

Tine-ti familia la caldura in siguranta cu instalatiile termice de la Evam Constal

Caldura propriului camin  reprezinta cu siguranta un aspect important in viata fiecaruia, dar la fel este si siguranta celorlalti. De aceea, atunci cand faci o investitie in locuinta ta, vrei sa te asiguri ca aceasta nu va afecta cu nimic pe cei dragi tie, dar nici  siguranta casei tale.

Instalatiile termice achizitionate prin intermediul Evam Constal indeplinesc cu succes aceste doua criterii, intrucat societatea colaboreaza cu cei mai buni producatori si asigura personal calificat pentru efectuarea oricaror lucrari cu privire la instalatiile termice.

Defectiunile reprezinta si ele o parte importanta a utilizarii instalatiilor termice. Intrucat acestea pot perclita siguranta locuintei, este necesar ca de buna lor functionare sa se ocupe personal specializat. La Evam Constal, atat experienta de un deceniu, cat si profesionistii angajati din domeniul inginerii, precum si sudorii si instalatorii autorizati garanteaza servicii de inalta calitate, care sa iti protejeze atat familia, cat si casa de eventuale accidente.

Evam Constal raspunde cu caldura solicitarilor de instalatii termice

Daca vrei sa iti echipezi casa cu o instalatie termica, atunci Evam Constal este alegerea perfecta! Colaboreaza cu cei mai buni producatori din domeniu, precum Ariston, Ferroli, Immergas, Keston si, in plus, are o gama variata de servicii, pentru a corespunde oricaror cerinte si nevoi. Profestionistii de la Evam Constal instaleaza, monteaza si pun in functiune instalatiile termice si, in plus, se ocupa de repararea si intretinerea acestora atunci cand este cazul, precum si de verificarea periodica a acestora. Mai mult, sunt in masura de a realiza verificarea si revizia tehnica impusa prin legislatia in vigoare a se realiza o data la 2 ani. Si pentru a spori calitatea serviciilor prestate si a produselor comercializate, societatea ofera si posibilitatea solicitarii spalarilor chimice ale echipamentelor si instalatiilor termice, pentru a reduce costurile de exploatare.

In plus, pe site-ul www.evamconstal.ro se pot gasi informatii referitoare la toate serviciile cu privire la instalatiile termice si nu numai, precum si date de contact pentru a solicita anumite informatii, daca e cazul.

Mai mult, prin serviciile prestate, Evam Constal si-a creat de-a lungul timpului un portofoliu impresionant de clienti multumiti, ceea ce garanteaza siguranta si calitatea instalatiilor termice.