Instalatii HVAC. Nevoi moderne, solutii moderne!

Instalatii HVAC sunt solutii moderne si complete pentru nevoi moderne. Aceste instalatii integreaza sistemele de incalzire, sistemele de ventilatie si de purificare a aerului si aerul conditionat, astfel incat umiditatea si temperatura unei anumite incaperi sa atinga parametrii optimi in functie de preferintele specifice ale fiecarui beneficiar in parte.

Instalatii HVAC sunt sisteme complexe pentru confort maxim

 

Instalatii HVAC. Nevoi moderne, solutii moderne!Instalatii HVAC sau, in engleza, HEATING, VENTILATING, AIR CONDITIONING, au rolul de a regla temperatura dintr-o incapere, fluxul de aer si umiditatea mentinandu-le la parametrii optimi.

Un sistem HVAC impreuna cu instalatiile necesare se bazeaza pe legile fizicii, pe conceptele termodinamicii, circuitul de lucru apeland la un sistem de ciclare si de compensare si la sisteme de microprocesoare controlate de un procesor master care efectueaza toata comanda sistemului. In acest mod, instalatii HVAC asigura servicii de calitate, eficienta si confort maxim.

Instalatii HVAC reprezinta un sistem ce inglobeaza:

1. Instalatii termice;

2. Centrale termice – pe gaz, murale, cazane in condensatie, centrale ce functioneaza cu ajutorul de combustibil lichid, centrale termice ce functioneaza pe lemne, pelti sau carbuni, instalatii clasice cu radiatoare sau pompe de caldura;

3. Ventilatia si purificarea aerului – centrale modulare pentru tratarea aerului cu sau fara recuperare de energie, centrale pentru tratarea aerului cu functionare pe gaz, chillere monobloc, perdele de aer cald, anemostate, perdele pentru spatii frigorifice, sisteme de congelare si racire monobloc, ventilatoare si ventiloconvectoare;

4. Instalatii de racire si de climatizare – ejectoconvectoare, instalatii cu ventiloconvectoare, chillere sau instalatii de tratare a aerului.

Instalatii HVAC. Cum functioneaza sistemul de incalzire central

 

In cazul de instalatii HVAC, sistemul central de incalzire ofera confort sporit pe timp de iarna cu ajutorul unei aeroterme care mentine locuinta calda atat timp cat afara este frig, darInstalatii HVAC. Nevoi moderne, solutii moderne!1 care, totodata, are un rol deosebit de important in ceea ce priveste functionarea eficienta a aerului conditionat.

Se foloseste gaz natural, iar aeroterma produce astfel caldura. Caldura ce se obtine cu ajutorul aerotermei trece in schimbatorul de caldura. Exista un intreg sistem de tubulatura prin care se realizeaza incalzirea eficienta a locuintei tale, caldura fiind impartita uniform in toata casa.

Care sunt beneficiile unor instalatii HVAC pentru obtinerea caldurii? Amintim, in primul rand, de caldura care este constanta in toata locuinta. In plus, aerul este mult mai curat peste tot. Aerul trece prin sistemul de tubulatura, este filtrat, toate particulele murdare sunt retinute pentru ca apoi doar aerul curat sa fie eliberat. Tot sistemul de tubulatura este cel care pemite reintoarcerea aerului curat in incaperi.

Aerotermele sunt dotate cu viteze variabile pentru ca aerul sa fie imbunatatit cat mai rapid. O viteza redusa de lucru pentru aeroterme presupune filtrarea aerului mult mai frecvent, mentinandu-se confortul termic, dar si calitatea aerului de-a lungul timpului.

Pentru consultanta, vanzare, montaj si service de instalatii HVAC, Cominvest din Bucuresti este echipa de specialisti de care ai nevoie, cu o experienta de 20 de ani in acest domeniu, oferindu-ti astfel calitate indiscutabila pentru instalatiile alese, siguranta in utilizare, confort, rezistenta, durata de viata indelungata si preturi bune.

Deoarece Cominvest este autorizata pentru efectuarea de astfel de sisteme, compania iti ofera si garantie pentru siguranta maxima!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege instalatii HVAC de la Cominvest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Cominvest? Pentru detalii, suna la numarul 0213-274.811, 0213-460.603 si 0213-029.641 sau trimite un e-mail pe adresa cominvest@cominvest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

}