aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana

aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana

Inst Nistor, compania din Bistrita are o exeperinta de peste 20 ani pe piata de profil.Aceasta activeaza in domeniul constructiilor, comercializand produse specifice acestui domeniu, precum: aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana, instalatii sanitare si instalatii pe gaz. Produsele de care Inst Nistor dispune se preteaza atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru cele industriale ce tin de business, showroom-uri sau cladiri de birouri.
Echipa specializata si cu experienta in domeniu din cadrul Inst Nistor, ofera clientilor interesati cele mai bune servicii, si anume: lucrari de montaj, service si consultanta.
Vrei ca spatiul pe care il detii sa fie climatizat corespunzator? Atunci, tot ce iti ramane de facut este sa investesti intr-un produs de inalta calitate care sa functioneze pentru o perioada indelungata de timp si care sa corespunda nevoilor tale. Nu mai sta pe ganduri si arunca o privire pe oferta companiei pentru a-ti alege unul dintre modelele de aparate pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana. Cu ajutorul acestora, te vei putea bucura de confortul spatiului tau.

Avantajele de care vei beneficia daca alegi sa-ti achizitionezi aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana de la Inst Nistor!

Daca vei opta pentru achizitionarea acestor aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana de la Inst Nistor , te vei bucura de numeroasele avantaje pe care le prezinta, si anume:
instalarea acestora se realizeaza simplu si rapid
nu ocupa mult spatiu deoarece modelele au dimensiuni reduse
pretul de achizitie este atractiv
in spatiul pe care il detii, temperatura va fi cea dorita de tine indiferent de anotimp
Acestea sunt doar cateva din avantajele prin care aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana comercializate de catre Inst Nistor, se fac remarcate.
Compania dispune de o gama numeroasa de modele aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana, la cele mai avantajoase preturi, pentru ca tu sa iti poti alege modelul potrivit necesitatilor tale. Poti alege ventilatoare elicoidale, acetea fiind prevazute cu palete realizate din aluminiu ( merg foarte bine pentru baruri, spatiile comerciale mici ori ateliere) si ventiloconvector care se monteaza pe perete ( este dotat cu ventilator centrifugal precum si alte constructii fiabile realizate numai din materiale de inalta calitate, acestea fiind protejate impotriva coroziunii.
Compania ofera clientilor 2 ani garantie pentru orice model de aparat ales.

Nu mai pierde timpul prin magazine in cautarea unor astfel aparate. De acum este mult mai simplu si mai usor! Viziteaza pagina web www.inst-nistor.ro si alege-ti modelul de aparat pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana din gama variata de modele.

De ce sa apelezi la Inst Nistor pentru aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana?

Aparatele pentru incalzirea si racirea aerului Sabiana comercializate de Inst Nistor, se adreseaza atat personelor fizice cat si celor juridice. Aceste aparate vor asigura distribuirea uniforma a aerului cald/ rece in incapere si astfel vei beneficia de o temperatura constanta.
Pe langa aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana, Inst Nistor se mai ocupa si de comercializarea altor produse, precum: boilere, cazane, pompe, aparate pentru racirea apei, arzatoare, acumulatoare apa calda, aeroterme si lista poate continua.
Pentru mai multe informatii suplimentare despre aparate incalzirea si racirea aerului Sabiana dar si comenzi, accceseaza pagina mai sus mentionata ( www.inst-nistor.ro) sau contacteaza reprezentantii – 0268 234 929/ 0268 236 028.

 d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);