insecticid universal

insecticid universal

Cu toate ca faci curatenie in casa destul de des, gandacii precum si alte insecte nu iti dau pace. Daca pana acum ai cheltuit o multime de bani pe substantele impotriva insectele iar acestea nu au avut nici un rezultat, atunci este cazul sa apelezi la insecticid universal de la Daniel Marius. Vei vedea ca rezultatele folosirii acestui insecticid vor fi vizibile inca de la prima utilizare.
Daniel Marius are un vast obiect de activitate, oferind produse pentru sanatate si frumusete, electronice, produse copii, materiale constructii, produse casa si gradina (inclusiv insecticid universal), produse birotica, alimente si bauturi. La acestea se adauga servicii foto si filmari video, servicii curatenie, dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Firma se ocupa de comert cu amanuntul atat in magazinele proprii, cat si in afara lor, in locuri special amenajate, precum targuri, piete etc. Dand dovada de profesionalism si promptitudine in onorarea comenzilor si practicand preturi foarte avantajoase, firma se bucura de un flux constant de clienti multumiti, ce revin adesea pentru noi comenzi.
O casa curata si igienizata corespunzator , creeaza nu numai un ambient placut de locuit ci dezvaluie, in acelasi timp, si o parte a caracterului proprietarului.
Cum poti obtine rezultate maxime in aceasta privinta, cu minim de efort? Utilizand insecticid universal a carui calitate este garantata, de la Daniele Marius

De ce sa folosesti insecticid universal de la Daniel Marius?

Daniel Marius S.R.L pune la dispozitia clientilor insecticid universal utilizat pentru eliminarea insectelor daunatoare ori paraziti. Sano K, insecticid universal este foarte eficient va inlatura cu siguranta insectele zburatoare si taratoare. Insecticidul universal 2 in 1 de la Daniel Marius va distruge nu doar insectele din casa ci si din afara acesteia. Acesta este prevazut cu un sistem special de pulverizare care te va ajuta sa pulverizezi cu usurinta chiar si in locurile cele mai greu accesibile.
De multe ori, chiar daca facem tot ce ne sta in puteri pentru a obtine o casa impecabila, constatam ca rezultatele nu sunt pe masura efortului depus, pentru ca solutiile si echipamentele pe care le-am folosit nu au fost profesionale, ci de larg consum, cumparate din supermarket. Asadar, insecticid universal de la Daniel Marius este solutia perfecta.
Acest produs se poate utiliza in scoli, gradinite, cabinete particulare, spitale, in locurile unde necesar sa se foloseasca produse profesionale de curatenie. Pe stocul firmei gasesti insecticid pentru purici K -2000, insecticid muste K 600+, insecticid gandaci K- 300+, precum si alte produse profesioanale pentru curatenie, printre care putem enumera: solutie pentru curatat geamuri, produse antimucegai, dezinfectant ce poate fi utilizat pentru curatirea suprafetelor diverse, sanobon liquid clasic, detergenti pentru intretinerea mobilei, clor, produse ce indeparteaza calcarul, degresanti pentru multiple suprafete, solutii pentru curatarea WC-ului, solutii pentru baie, solutii dezinsectie, cu actiune puternica impotriva gandacilor de bucatarie, a furnicilor si a capuselor.

Daniel Marius- alegerea nr.1 in materie de insecticid universal si produse de curatenie profesionale!

Insecticid universal la preturi mai mult decat accesibile si de calitate garantata, poti achizitiona de la firma Daniel-Marius (Contesti, strada Garii, nr. 264).
Pentru mai multe informatii suplimentare, conteaza reprezentantii firmei – 0726 681 676/ 0764 978 826. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari venite din partea oricarui client.