ceasuri de mana barbatesti

ceasuri de mana barbatesti

Trecerea timpului este inevitabila, iar daca unii se plang de acest lucru, noi, echipa siteului www.cumparaceasuri.ro preferam sa vedem partea buna a acestui lucru si sa va oferim ceasuri de mana barbatesti dar si modele pentru doamne si domnisoare de cea mai buna calitate, la toate preturile. Bineinteles, pe langa acestea, siteul nostru nostru va ofera o paleta vasta de produse cum ar fi accesorii pentru iPhone, incaltaminte, genti si portofele dar si articole vestimentare si altele. Insa, revenind la ceasuri de mana barbatesti dorim ca in acest articol sa discutam unpic despre intretinerea ceasurilor pentru ca acestea sa arate si sa functioneze perfect cat mai mult timp. Trebuie insa sa mentionam ca anumite operatiuni descrise sunt destinate doar ceasurilor rezistente la apa minim 50Atmosfere sau Bar, in caz contrar riscati sa le deteriorati.

Mizeria ce se depune pe toate tipurile de ceasuri de mana barbatesti si nu numai

In primul rand, dupa cum orice barbat stie, ceasurile sunt extrem de importante, atat din punct de vedere util dar si pentru desfasurarea activitatilor sportive sau chiar si atunci cand vorbim de o expeditie, acest lucru inseamna ca de multe ori, ceasurile ajung sa fie foarte murdare. Insa, nu trebuie sa fiti exploratori sau persoane foarte active pentru a avea ceasuri de mana barbatesti murdare.

Zilnic, pielea umana produce o cantitate considerabila de reziduuri naturale si transpiratie crea ajung sa se depuna pe orice purtam la maini si nu numai. Daca ati purtat un ceas de mana pentru o perioada mai lunga (sa zicem, 2 luni) veti constata depuneri inestetice de reziduri organice. Ei bine, pe langa aspectul insestetic, la unele ceasuri de mana barbatesti din metal poate aparea oxidarea din cauza acestor depuneri. Ei bine, pentru a elimina aceste depuneri aveti doua variante, cea pentru ceasurile submersibile si cea pentru ceasurile la care nu sunteti siguri de rezistenta acestora la apa.

Toti posesorii de ceasuri de mana barbatesti sport si outdoor le pot curata sub apa calda

Linia de ceasuri de mana barbatesti pe care v-o oferim este caracterizata de calitate, toate produsele fiind rezistente atat la praf, cat si la apa. Asadar, pentru cei ce nu doresc sa spele ceasul subun jet de apa, puteti lua o periuta de dinti veche sau pe care nu o folositi, iar cu ajutorul acesteia si cu unpic de solutie pentru geamuri, frecati usor zonele unde exista depuneri. Pentru ceasurile mai solide si de calitate (Fossil, Timex, Casio si altele) puteti sa plasati ceasul sub un jet de apa calda (nu mai mult de 60o Celsius, sau suportabil la nivelul pielii) iar cu ajutorul unei periute cu firele mai moi, indepartati cu grija mizeria. Stergeti bine de tot cu un prosop din bumbac, apoi, folosind o microfibra indepartati eventualele scame ramase.

In general, ceasurile sport sau cu functii speciale (GPS, Barometru, Altimetru, etc) sau cele concepute pentru outdoor pot fi spalate fara nici o problema. Ca si sfat, pentru ceasuri de mana barbatesti si nu numai, faceti-va un obicei de a curata ceasul in mod periodic cel putin odata pe saptamana. Vino pe siteul nostru, www.cumparaceasuri.ro si alege-ti ceasul potrivit pentru stilul tau de viata sau pentru aventura vietii tale in natura!