ingrijire batrani

ingrijire batrani

Cu totii stim cat de greu este odata ce inaintam in varsta, cand problemele apar, energia ne dispare si nici conditia fizica nu ne mai ajuta. Oricine are copii stie cat de greu este sa-si ingrijeasca propria sa familie, dar sa mai aiba grija si de cei varstinici. Pentru asta noi ne-am gandit sa construim acest camin, unde fiecare batran sa-si traiasca ultimii ani in cele mai bune conditii, un camin pentru ingrijirea batranilor.

 

Cele mai bune conditii unde ci batrani se pot bucura de ingrijire

La noi vin mii de barani care doresc sa traiasca linistit si sa aiba cine sa-I consulte zilnic, deci un angajat al nostru se va ocupa zilnic de ingrijirea batranilor. Avantajul pentru batranii care vin aici este ca vor putea cunoaste oameni, de varstele lor cu care sa-si imparta povestile vietii, sa afle inca alte lucruri noi si impreuna cu acestia sa participe la evenimentele organizate de catre echipa noastra.

Dispunem de cei mai buni medici generalisti, deci sanatatea fiecarui batran va fi mereu monitorizata de acestia. Fiecare batran va dispune de catre un asistent care sa ii ingrijeasca , sa se asigure ca indicatiile date de medic sunt respectate. Daca batranii aleg sa vina aici si sa aiba parte de serviciul de ingrijire batrani, aici pot avea parte si de rasfat plus diverse excursii la cererea unui numar mare de batrani.

 

Servicii oferite batranilor care aleg sa se ingrijeasca la noi

Odata ce inaintam in varsta cel mai important este sa avem grija de alimentatia noastra, de conditia fizica si sa nu uitam de asistenta medicala. La noi, puteti sa va cazati pentru anumite perioade de timp sau chiar pe periode permanente. Aici veti avea parte de cele 3 mese principale, astfel incat sa fim siguri ca aveti o alimentatie corecta si sanatoasa. Preparatele sunt gatite din alimente ce provin din locuri sigure si sunt gatite chiar de propria bucatarie.

Fiecare copil, daca a fost crescut bine trebuie sa aiba grija mai departe sa aiba cea mai mare grija de parintii lui. In cazul in care sunteti un om ocupat va propunem sa profitati de serviciul nostru de ingrijire batrani. Caminul nostru este construit din patru etaje avand camere complet mobilate si dotate cu internet, tv si telefon. Cladirea este inconjurata de un spatiu mare, suficient pentru plimbari in aer liber. Avem propria noastra livada de pomi fructiferi si de legume, ceea ce ne ajuta sa le oferim cele 3 mese sanatoase zilnic.

Pentru mai multe informatii va asteptam sa ne vizitati pe site-ul camin-pentru-batrani.ro unde gasiti toate detaliile si serviciile oferite de catre echipa noastra.

Deci, cu ajutorul nostru nu trebuie sa va mai faceti griji de problemele batranetei. Atat lista de servicii cat si cea de beneficii oferite de noi este destul de complexa si accesibila. Cu ajutorul evenimentelor organizate speram sa nu avetui impresia ca timpul sta in loc si sa va alungam gandul trist ce va apasa. Deci, abia asteptam sa avem grija de dumnevoastra si sa va bucurati de experienta oferita!} else {