zoom

Importanta alegerii unor modele de capace WC potrivite pentru vasul de toaleta

Putina lume se gandeste la cat de important este modul in care alegi capace WC. Poate parea o achizitie foarte banala insa, o data ce ai inceput cautarile ajungi la concluzia ca sunt de toate pentru toti.

Diversitatea de modele si dimensiuni poate sa fie coplesitoare insa, in momentul in care le alegi este bine sa ai cat mai multe informatii despre capace WC astfel incat sa poti alege mai simplu dintre tot ceea ce exista la ora actuala pe piata. Tocmai de aceea, pentru a fi mai simplu, am conceput acest articol pentru a te ajuta sa faci o alegere cat mai buna.

In primul rand, calitatea este foarte importanta, la fel ca si in cazul oricarui alt produs. Dupa cum bine stii, aceste capace WC nu sunt foarte costisitoare insa, pretul lor poate sa creasca proportional cu functiile si beneficiile care pot insoti produsul.  

Cat de importante sunt micile detalii care conteaza la capace WC?

Vasul de toaleta este utilizat de cel putin cateva ori pe zi iar implicit capacul care este ridicat si coborat la fiecare utilizare. In momentul achizitionarii, este important sa verifici cu atentie balamalele si imbinarile, astfel incat sa nu se slabeasca mai devreme decat era prevazut. Un produs de calitate slaba evident ca va fi inlocuit mai des, asadar va trebui sa acorzi atentie calitatii.

Un alt aspect la fel de important precum calitatea este sa alegi un model potrivit pentru intreaga familie. Mai ales daca ai copii atunci trebuie sa iei in considerare achizitionarea unui model ajustabil sau special conceput pentru cei mici. Daca locuiesc in casa persoane varstnice sau cu dizabilitati atunci este foarte important ca modelul de capace WC laguna.ro sa fie potrivit pentru necesitatile lor. Practic este vorba despre usurinta in utilizare.

Calitatea acestor capace WC mai este data si de materialul din care sunt fabricate. Cele mai populare materiale sunt lemnul, plasticul simplu, silicon, etc. Preferabil, balamalele trebuie sa fie fabricate din metal, astfel incat sa reziste pe termen lung si sa poata fi utilizate fara sa iti fie teama ca imbinarile se vor rupe.

Montaj si dimensiuni – doua aspecte importante la capace WC

In plus, de multe ori ai auzit vorbindu-se despre capace WC universale dar adevarul este ca trebuie sa alegi o dimensiune compatibila cu cea a vasului de toaleta. Un capac pentru toaleta care este prea mare va crea disconfort ori de cate ori o vei utiliza. Asadar, inainte de a porni in cautarea celui mai potrivit tip de capace WC este important sa te asiguri ca stii dimensiunile corespunzatoare.

Pentru capacul de toaleta montajul se realizeaza simplu. Nu este nevoie sa chemi un specialist daca doar il inlocuiesti, este suficient sa urmezi instructiunile de montaj cu care vine produsul. Este important sa acorzi atentie acestor mici detalii intrucat fac diferenta si nu vei avea probleme atunci cand utilizezi toaleta. In cazul in care optezi pentru capace WC cu functie de bideu incorporata, in acest caz montajul este mai complex si presupune conectarea la o sursa de apa. In aceasta situatie este recomandat sa apelezi la un specialist.