amenajari interioare

amenajari interioare

Daca vorbim de imagini, de culori, de idei in amenajari interioare vorbim si de un designer de interior de cele mai multe ori, care ne poate ghida spre o combinatie ideala a acestora in diverse elemente ce sunt si foarte utile in aceeasi masura, dar si foarte comfortabile.

Asadar, pentru amenajari interioare de calitate, avem nevoie de o viziune de calitate, pentru amenajari interioare in culori deosebite, aven nevoie de o idee de a potrivi respectivele culori in mod corespunzator, pentru imaginea unor amenajari interioare care sa denote o atmosfera deosebita, aven nevoie de un caracter al acestor lucrari in sine.

De ce mai avem nevoie dar?

Cand vine vorba de amenajari interioare putini pot spune ca exista anumite reguli specifice sau extrem de exacte pe care trebuie sa le urmam, dar cu siguranta ca exista insa o serie de aspecte care vor face ca aceste respective amenajari interioare sa fie unele care ne caracterizezea sau nu.

asadar, putem opta pentru amenajari interioare in care sa folosim culori vii, culori tari, care sunt combinate insa in asa fel incat sa nu fie deranjante ci din contra, sa fie perfect adaptate stilului nostru.      Sau, putem opta pentru amenajari interioare in culori pale, culori mai calde, care din nou insa, trebuie sa se potriveasca stilului nostru de viata.

Deci de ce mai avem nevoie in amenajari interioare? E simplu: de stil, de personalitate, de caracteristici proprii.

Cum se obtin ele insa?

E la fel de simplu. Lucrarile de amenajari interioare, incepand de la mobila, parchet, ferestre si usi si asa mai departe, toate trebuie sa reflecte un caracter anume al persoanei sau persoanelor care vor ocupa spatiul in care se vor executa aceste amenajari interioare. In plus, aceste elemente de amenajari interioare sunt si unele ce trebuie sa ia in calcul un stil, sau mai multe stiluri combinate in mod armonios.

Spre exemplu, daca ne orientam in amenajari interioare spre un stil Mediteranean, acesta va fi definit atat de cateva elemente specifice sale, cat si de cateva elemente pe care le vom prefera noi. Un stil de amenajari interioare mediteranean poate fi simplu, functional, dar poate fi si mai formal, dupa caz, iar acest lucru va fi mai ales reflectat asupra mobilierului ce va fi folosit in astfel de stil de amenajari interioare. In plus, peretii vor fi de regula in culori de galben sau lavanda, dar si in culori care vor etala farmecul marii spre exemplu.

Mai mult, vor putea aparea intr-un astfel de stil de  amenajari interioare si unele texturi ce vor semana poate cu nisipul, sau unele obiecte de decor cum ar fi diverse corpuri de iluminat filigranate si asa mai departe.

Fiecare stil in parte va avea anumite caracteristici proprii deci, unele mai predominante, altele mai putin, insa per ansamblu orice lucrari de  amenajari interioare veti executa, orice stil veti urmari, acesta trebuie sa fie presarat cu putin din caracterul dvs. in egala masura, pentru a fi unul potrivit si corespunzator in fapt.

Mai multe despre acest domeniu cititi pe WWW.logosidesigninterior.Ro} else {