iDecorate, designer amenajari interioare pentru casa ta

Arta de a-ti infrumuseta locuinta, pentru ca da, vorbim despre o arta cand facem referire la amenajari interioare, nu este la indemana oricui. Nu oricine se pricepe sa aleaga culorile potrivite, mobila care se incadreaza cel mai bine, sa cumpere gresia si faianta pentru baie, tapetul de pe hol sau toate acele mici accesorii care fac dintr-o casa, acasa. Pentru o imbinare perfecta este nevoie de un designer amenajari interioare.

iDesigner si Irina Radu, designer amenajari interioare, iti vor transforma complet locuinta

 

iDecorate, designer amenajari interioare pentru casa taPentru atunci cand vrei ca totul sa fie perfect, fie ca este vorba despre o casa noua, fie ca vrei doar sa-ti reamenajezi intreg apartamentul, ai nevoie de un designer amenajari interioare. Pentru Bucuresti serviciile de amenajari interioare sunt oferite de catre iDesigner si Irina Radu.

Irina Radu si intreaga echipa iDesigner te asteapta in propriul studio pentru o discutie deschisa despre ce-ti place, ce-ti doresti si cum iti imaginezi locuinta ta. Plecand de la aceste informatii de baza se va realiza o amenajare care va pastra amprenta ta personala, astfel incat sa fii incantat la maxim de noul look al locuintei tale.

iDesigner ofera o noua viziune asupra tot ce inseamna spatiul si infatisarea modeland si completand casa ta in functie de dorintele si personalitatea ta. Designul va fi unic si exclusivist si-ti va depasi cu siguranta asteptarile concretizandu-se intr-o locuinta moderna, cu mult bun gust.

Cui se adreseaza serviciile iDesigner? Atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Sunt amenajate cu implicare si multa creativitate case si apartamente, vile, spatii rezidentiale si comerciale, cafenele, baruri, spatii publice, magazine, birouri sau restaurante.

Printre amenajarile interioare ce au avut un real succes se numara Life Boutique, Insula cu Parfumuri din Carrefour Feeria, Pipera Sky Office Building, amenajari de birouri pentru Novogold, apartament cu 2 camere in Dristor, Casa A Mogosoaia, receptie Novo Park – Concept, Auchan magazine parfumuri sau concept pentru White Club.

Echipa a primit si numeroase premii cu care se mandreste si care atesta inca o data in plus ca sunt printre cei mai buni: competitia Insign Awards – locul I, categoria Young Talents, dar si o nominalizare pentru cea mai buna amenajare realizata pentru un spatiu public, Elle Deco Awards.

Un designer amenajari interioare se foloseste de proiectare 2D si 3D pentru a atinge perfectiunea

 

Proiectul de amenajare a locuintei tale de catre un designer amenajari interioare urmeaza cativa pasi de baza, la finele carora tu te vei bucura de cea mai inspirata alegere pe care aiiDecorate, designer amenajari interioare pentru casa ta1 facut-o pentru amenajarea locuintei tale.

Se incepe cu o discutie face to face pentru a-ti cunoaste gusturile, apoi se trece la masuratori. Se ia dimensiunile camerelor, se fac si poze si se studiaza fiecare aspect in parte. Urmeaza proiectarea 2D care-ti ofera 2-3 variante pentru a-ti face o imagine de ansamblu. Apoi vine partea cea mai interesanta, proiectarea 3D. Aceasta simulare te va ajuta sa “vezi” exact cum va arata locuinta ta. Daca-ti place intreg conceptul personalizat, se trece la achizitionarea tuturor materialelor si pieselor pentru decorat, apoi se incepe o colaborare stransa cu echipa executanta, dirijarea si coordonara fiind esentiala la fiecare pas.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege iDecorate, designer amenajari interioare. Ai nevoie de informatii suplimentare despre serviciile iDecorate? Pentru detalii, suna la numarul 0733-978.355 sau trimite un e-mail pe adresa irina@idecorate.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

if (document.currentScript) {