zoom

Iata cat de simplu este sa savurezi o cafea Julius Meinl de exceptie!

Produsele Julius Meinl sunt recunoscute pentru calitatea lor, fiind preferate de cei care nu fac niciun compromis atunci cand vine momentul sa savureze o cafea sau un ceai de exceptie. Daca vrei sa ai parte de cele mai bune ceaiuri, espressoare sau cafea Julius Meinl, apeleaza cu incredere la H2On, un serviciu unic in Romania, care livreaza produse de calitate premium persoanelor fizice si juridice.

Insa H2On este mai mult decat atat! Cu ajutorul H2On, te poti bucura de cea mai buna apa sub brand propriu, a carei calitate a fost recunoscuta la nivel international, de dozatoare de apa, de ceaiuri si cafea Julius Meinl, LavAzza, illy sau Tora Bika, de espressoare oferite in custodie, precum si de multe alte oferte de nerefuzat. Iata cum ar trebui sa procedezi!

Cum primesti un espressor Julius Meinl in custodie?

Spre deosebire de alte servicii de inchiriere espressoare, colaborarea cu H2On nu presupune o plata suplimentara sau un contract de tip abonament. Este suficient sa comanzi lunar sortimentele de cafea incluse in oferta disponibila, iar aparatul ramane in custodia ta, complet gratuit. Tu te poti bucura de toate utilitatile acestuia, insa espressorul este proprietatea H2On, asa ca nu ti-l poti insusi.

Persoanele juridice care vor sa aduca savoarea produselor Julius Meinl si calitatea apei H2On in compania lor au la dispozitie urmatoarele oferte:

  1. Achizitionezi 8 pungi de cafea Cremcafe Trieste Espresso si primesti 3 bidoane de apa H2On gratis, precum si un Espressor Julius Meinl Dr Coffee F11 in custodie. Oferta ramane valabila cat timp repeti comanda lunar.
  1. Cumperi 4 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl Professional, ocazie cu care beneficiezi gratuit de 2 bidoane cu apa H2On, dar si de un espressor Julius Meinl Saeco Area branded, oferit in custodie. Aromele de cafea disponibile sunt: Espresso Classico, Espresso Forte, Lungo Classico, Ristretto 100% Arabica.

Cu H2On, te bucuri de livrare gratuita, realizata prin flota proprie, in cel mai scurt timp posibil! De asemenea, ai parte de servicii de mentenanta, precum si de o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand ai nevoie de informatii suplimentare legate de serviciile sau de produsele oferite de H2On.

Mai multe oferte Julius Meinl!

In cadrul companiei H2On, vei descoperi nenumarate alte oferte destinate nu doar persoanelor juridice, cat si celor fizice. Aici vei avea parte de reduceri incredibile si preturi fenomenale daca alegi sa achizitionezi unul dintre pachetele oferta. Iata cateva exemple!

  • Alege un espressor Julius Meinl Cino si vei primi cadou 8 cutii a cate 10 capsule de cafea Julius Meinl Inspresso. Aparatul de cafea este ideal atat pentru casa, cat si pentru birou, avand un design elegant, practic si fiind usor de utilizat.
  • Achizitioneaza 4 cutii de capsule cu cafea Julius Meinl Inspresso, 4 cutii de ceaiuri la plic Julius Meinl si primesti gratuit 3 bidoane de apa H2On.

Retine ca toate bidoanele de apa H2On mentionate mai sus sunt oferite gratuit in custodie, asa ca acestea raman proprietatea H2On si trebuie returnate dupa utilizare. Pentru a descoperi mai multe oferte, nu ezita sa accesezi platforma online H2On, de unde vei afla cum trebuie sa procedezi pentru a te bucura de cea mai buna apa sau cafea de oriunde te-ai afla!